Perfect.

Juiste verpakking

Hele goede service en communicatie over het verloop van de levering!

Het onderdeel was niet voorradig, maar daarover werd altijd eerlijk gecommuniceerd. Ik werd netjes en regelmatig op de hoogte gehouden over de status/voortgang.

Zeer snelle en goeie afhandeling van mijn bestelling

Makkelijk om het juiste onderdeel te bestellen

Goede snelle service

Overzichtelijke site en snelle service

Snelle levering, duidelijke webshop

Ik kon snel mijn product vinden, afrekenen was heel eenvoudig en snelle levering

zeer vlugge levering :)

geen opmerkingen

Prima geleverd, goeie artikel. Had misschien dag eerder gekund.

Prima geleverd, goeie artikel. Had misschien dag eerder gekund.

Prima service en kwaliteit

Er was, door mezelf, een foutieve adressering aangegeven. Die is door het Onderdelenhuis snel en adequaat gecorrigeerd en aangepast.

Goede prijs en keuze aanbod

Makkelijk zoeken en afhandelen, vlotte reactie

Besteld en de volgende dag al in huis kan niet beter

Perfect geregeld !

Precies het juiste onderdeel en zeer snel thuis bezorgd

Snelle levering en origineel onderdeel

Gewoon goed

Op uw mail naar ervaringen graag uw link actief zetten.

Goed en netjes geholpen bij bestelling en 1 dag later geleverd.

100%

Geweldig!

Makkelijke website en snel het gewenste artikel gevonden. Snelle levering en ook nog eens de goedkoopste. Originele onderdelen. Last but not least. Een duidelijke handleiding erbij

top geregeld

Top geregeld snel geleverd en product wat ik nodig had was makkelijk op de website te vinden

Super en snelle levring

Alles super geregeld op de hoogte gebracht omtrent levering en snelle levering.Een kleine opmerking de loopwielitjes voor de wasdroger waren perfect alleen dat men een ring tussen wiel en huis moet zetten staat niet omschreven anders schuurt het wiel tegen het huis aan.

Snel

Snel, keurig verpakt en goed e-mail contact

Alles was zeer goed geregeld. Jammer dat ik bezorgkosten moest betalen, maar dat neemt niet weg dat ik zeer tevreden ben.

Volgens afspraak, top!

Zeer snelle levering, scherpe prijs.

Zeer snelle levering, scherpe prijs.

uiteindelijk wel goedgekomen

Er werd gewacht met klaarmaken van de bestelling tot er bericht van betaling was terwijl er tegelijk met de bestelling betaald was. Dit heeft een paar dagen geduurd terwijl de communicatie hieromtrent wat moeizaam verliep Maar plotseling viel het kwartje en ging het verder van een leien dakje . De bestelde scharnieren pasten perfect en de verzending verliep prima volgens schema

topbedrijf

veel gezocht op internet en uiteindelijk uitgekomen bij het onderdelenhuis in Goes. Zij hebben heel veel en als zij het niet hebben dan kun je het wel vergeten. Binnen 1 werkdag spullen in huis.

Hij is goed

Ganzepoortstraat 24