Snel bezorgd en prima product

Staafmixeronderdeel was netjes verpakt en op tijd bezorgd. Gewoon prima.

Snel en netjes

Het onderdeel dat wij nodig hadden werd snel en netjes geleverd. Ook qua prijs betaalden wij niet teveel.

S nelle levering en juiste onderdeel voor goede prijs

Snelle levering en juiste onderdeel voor goede prijs

Snelle levering van goede producten

Ik had wat onderdelen nodig voor mijn Philips stofzuiger. Gelukkig waren die onderdelen op voorraad bij MijnOnderdelenhuis.nl en werden ze razendsnel geleverd.

Snelle en correcte levering

Correcte levering van juiste produkt

tevreden over de producten ende levering

Snel goed en meegedacht

Snelle levering, goed verpakt

Direct de volgende dag geleverd en keurig verpakt in een brievenbus pakket(met bescherming). Voor het onderdeel dat ik nodig had, hadden ze de laagste prijs inclusief verzendkosten. Alles top!

Twee stukjes plastic voor €50 en dan moet je ook nog € 5,95 aan verzendkosten betalen

Goed geadviseerd voor de benodigde koelkast onderdelen maar wel behoorlijk prijzig en dan ook nog porto aftikken is wel wat gortig

Stipte communicatie, duidelijke en snelle bezorging. Geen tracker maar who cares als het gewoon aankomt?

Onderdeel komt overeen met de beschrijving. Betaalbare prijzen. Alleen de leveringsdatum is niet nauwkeurig en voor de boodschappen boven 100 euro zou de levering gratis moeten zijn.

Leveren ze ook?

Heb een kleine week geleden besteld en betaald via IDeal. Zou de volgende werkdag worden opgestuurd. Tot op heden niets vernomen. Telefoon van webshop of winkel wordt consequent niet opgenomen en mail niet beantwoord. Ik betwijfel of ik mijn bestelling of geld nog (terug) zie

Snelle levering tegen concurrerende prijs

Vlug en goedkoop

Super snelle levering

In het verleden had ik al goede ervaring met deze zaak, maar ze hebben hun record verbeterd, dus voor orginele Numatic ondedelen moet je toch echt in Goes zijn !!!

Complete bestelling goed verpakt en snel geleverd. Artikelen precies volgens afbeelding en beschrijving. Nette prijs.

Snel en meedenkend-megaservice

Onderdeel besteld met een aantekening in de tekst vanwege twijfel. Meteen werd order geannuleerd,geld teruggestorte een link met het juiste artikel gecommuniceerd. Topservice

Snel en correct

Snel en vlot het goede onderdeel ontvangen

ok

Goed contact na problemen met verzending. Goed opgelost.

Zeer snelle service

Zeer snelle en correcte service. Product zeer snel geleverd!!!

Prima, komt afspraken na

Besteld, geleverd en goed track en trace

Snel geleverd. Fijn dat het onderdeel verkrijgbaar was.

Snelle levering. Wordt zeer duidelijk aangegeven of het artikel geschikt is voor het type. Past perfect

Groot assortiment

Het assortiment is zeer groot. Bestelling en levering verliepen soepel. Heb gekozen voor aflevering bij een PostNL pakketpunt.

Snelle en correcte verzending. Top!

Dit is wat je zoekt als je onderdelen besteld. Prijs is OK, website duidelijke en levering is binnen enkele dagen ( hoeft voor mij niet binnen 24 uur, maar is ook mogelijk)

Nette, snelle en correcte levering

Product zoals beschreven, snelle en nette levering. Past precies in de magnetron/oven.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes