Ondanks de problemen met bezorging enz. Toch snelle levering.

uitgebreid

Ze hebben echt bijna alles, goede website en snelle levering.

SUPER

Woensdag besteld en vrijdag reeds in BELGIE geleverd. Wat een service daar kan onze Bpost nog veel van leren

Een prima manchet en voordelig ook nog

Alles is naar verwachting verlopen, uitstekend dus.

Goede ervaring

Ondanks dat we op foto een 100 procent identiek product zagen was de elektrische aansluiting anders. Dit hebben we zelf moeten ombouwen

Supersnelle service

Ik had een verkeerd product besteld. Nadat ik zelf had gebeld en gelijk heel netjes te woord werd gestaan, werd ik later nogmaals gebeld waarom ik een verkeerd product had besteld en hoe ik het juiste kon bestellen. Tevens zonder aarzelen werd mij gelijk aangeboden het verkeerd bestelde te retourneren en kreeg ik nog een extra “service mailtje” met een link naar het juiste artikel. Al met al zeer positief verrast door de snelle, behulpzame en vriendelijke service.

Goed verpakt, snelle levering

Snelle levering en de laagste prijs!

Artikel is snel geleverd en de prijs lager dan die van de concurrentie.

Goede kwaliteit, ondanks Coronatijd supersnel geleverd

Super tevreden

De volgende dag al in huis. Ik was niet bekend met deze website. Totdat ik erop geattendeerd werd door mijn vader die hier wel eens eerder wat had besteld. Ik ben helemaal blij met mijn bestek korfje aangezien bij mijn oude het bestek erdoorheen zakte.

Gemakkelijk!

Het was door de goede omschrijving erg gemakkelijk om precies de motor te vinden voor mijn Sharp combi-magnetron. Doordat alle typenummers zijn weergegeven, weet je dat het goed is. Complimenten! Ook voor de prijs!

Gewoon goed

Gewoon goed, alleen wat leververtraging door de drukte bij post nl.

alles op tijd geleverd

mij eerste bestelling is op tijd en volgens de voorschriften nageleverd top

Goede leverancier, volgende keer weer

Ervaring is prima. Goederen waren heel goed verpakt. Ondanks omstandigheden redelijk snel geleverd. Ze hebben een prima partner qua transport. Mvg, John

Het bestelde artikel was niet het paste niet. Contact opgenomen en keurig afgehandeld. De kosten zijn 100% vergoed, dikke duim.

direct en het goede onderdeel geleverd.

besteld, betaald, bezorgd en gemonteerd.

Alles keurig op tijd geleverd.

Gewoon toppie

Ondanks de corona crisis alles netjes geleverd

Goedkope mogelijkheid mijn apparaten te repareren

Met de geleverde onderdelen in staat mijn apparaten op een goedkope manier te repareren en milieuvriendelijk weer voor geruime tijd te kunnen gebruiken.

alles prima

zeer goed service.

Snel en goed

Snel en goed

Verzending duurde vrij lang. Maar dat kan ivm corona ook aan de post liggen. Artikel was precies hetgeen ik nodig had.

Correcte afhandeling

Eerste maal hier iets breekbaar besteld. Stevig verpakte levering keurig op tijd. Contact met de klantendienst verliep uitstekend.

Geleverd als beloofd

Niet echt overnight maar wel binnen de gestelde tijd geleverd. Het onderdeel past en werkt. We zijn tevreden.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes