Overzichtelijke website en snelle levering

Prima webshop!

Mooi op tijd en niet duur!

Borstels (L+R) besteld voor de LG HomBot. Gemakkelijk vindbaar, direct suggestie voor de andere borstel erbij. Goede prijs en zeer snelle en correcte levering! Volgende keer weer hier bestellen.

zeer goed

Goed en optijd

Ik ben tevreden over de levering producten voldoen aan de verwachting en fijn op tijd geleverd

Levering duurde wat langer als verwacht. Mogelijk door de corona?

Levering per omgaande

Bestelling was precies wat ik zocht tegen een scherpe prijs en per omgaande geleverd.

Zeer te vreden

Had het artikel besteld bij de plaatselijke winkel, en was na vijf weken nog niet binnen en heb het geld terug gekregen, na bestelling hier, binnen 24 uur thuis Prima service

Snel en super

De andere dag al bezorgd en weer kunnen bakken in de oven!

Goed en snel

Snelle levering goed verpakt zeker aan te bevelen.

Levering was vlot en correct. Omschrijving op de website iets minder duidelijk waardoor ik nu een dubbele set heb. Hoef voorlopig dus niet weer eender bestellen

snel gekregen wat ik heb besteld

betrouwbaar adres en snelle levering.

Uitstekend! Zo snel als het is gegaan. Niets, maar dan ook echt niets op aan te merken! Als ik dan toch iets zou moeten opmerken: wellicht dat ze dan toch nog even aandacht hadden kunnen geven aan mijn vraag, die ik meegezonden had tijdens het bestelproces. Uiteindelijk was dat niet meer relevant omdat het onderdeel het juiste bleek. Grt DC

Duidelijke site en snel geleverd.

Prima, duidelijke site. Goed te vinden met typenummer. Magnetron doet het weer.

Super service was niet in voorraad toch binnen de gestelde termijn geleverd Top

Produkt op 29 april besteld, volgens de website niet op voorraad, kreeg netjes een mail met verwachte leverdatum tussen 10 en 12 werkdagen. Werd tot mijn verbazing op 2 mei al geleverd. Super! En ook nog een prima aandrijfriem voor een prima prijs.

Zeer vlotte en correcte service!

Zaterdagavond besteld en maandagmiddag geleverd. In België!

Sterk op voorraad in belangrijke onderdelen

Na telefonisch overleg ben ik tot een correcte keuze gekomen. Motor Nespresso apparaat. Besteld via hun site en de volgende dag in huis.

Alles klopt!

Alles snel geregeld en ook de winkel was corona-proof!

Zeer goede service

Zeer snelle aktie.

Goed ontvangen

Vind het raar dat zo.n klein onderdeeltje in een doos word verstuurd terwijl het makkelijk door de brieven bus past. Slecht voor het milieu en voor mijn portomonee gr berend

Gewoon goed

Gewoon goed

Doet wat er beloofd is, product snel geleverd.

Duidelijke website!

Zeer snelle levering in corona tijden.

uitstekend super site

Toen ik bestelde was ik niet zeker of dit ging passen gemaild direct antwoord een vriendelijke persoon aan de telefoon met de naam Ruben en zeer behulpzaam snelle levering een top site

Duidelijke site en snelle levering van onderdelen

Ik kon makkelijk mijn benodigde onderdeel vinden.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes