Snel en correct geleverd

Onderdeeltje vriesvakdeur besteld, volgende dag in huis, zoals beloofd. Zelfde onderdeel was bij andere onderdelensites bijna 2x zo duur.

Zoals beloofd snelle levering

Goed produkt en snel geleverd

Goed produkt en snel geleverd.

superhoede service

ondanks dat ze het zelf niet op voorraad hebben toch snel geleverd. goede duidelijke communicatie; komen afspraken na.

Snelle levering ondanks corona

Het artikel was de dag erop al bezorgd, ondanks de coronaperikelen, die doorgaans langere wachttijden toto gevolg hebben.

goede uitleg en alles snel afgehandeld

prima service snelle levering zoals beloofd

Levering kan sneller

Levering kan sneller, maar product in goede orde ontvangen.

Goede prijs, snel geleverd

Kon hier los onderdeel krijgen wat op andere sites alleen in combi aangeboden werd. Scheelde weer paar tientjes

Perfecte service

Ik was reeds klant bij Onderdelenhuis. Opnieuw ervaar ik een correcte prijs en een perfecte levering volgens afspraak.

Een wiel van mn Karcher was stuk gegaan en ik had al verschillende bedrijven gebeld maar niemand kon me helpen. 1 telefoontje naar onderdelenhuis in Goes en 3 dagen later had ik het wiel. Dacht nod verkeerde wiel maar 1 mail naar hun en het was 100% in orde.

Super!!

Ruim aanbod en goeie prijzen!! snelle levering....vandaag besteld andere dag in huis! Top

veel produckten toch overzichtelijk

makkelijk gevonden wat ik nodig had en de volgende dag al weer in huis.

Prima product en nog een dag sneller geleverd dan aangegeven!

Ik had nieuwe schokbrekers nodig voor onze Miele wasmachine. Het geleverde set werkt uitstekend en kost maar een fractie van de 'echte Miele schokbrekers' terwijl ze identiek zijn.

Super goed geholpen.

Het onderdeel wat ik voor mijn Kärcher K5 zocht was nergens te vinden. Nadat ik een foto had gestuurd heeft het onderdelen huis mij gemaild dat het toch ergens lag en ik kon de bestelling doen in de webshop en heb het onderdeel keurig ontvangen. Nogmaals dank voor de super service. 👍🏼

Goede service en snelle levering!

Goedkoopste en snel.

Onderdeel combi oven. Goedkoopste op internet en snelle levering. Tevreden !

tel contact. advies: bestel via site art met korting, geef aan: ophalen in winkel. zodat dan ook de korting geld.

verzendkosten duur

Snelle levering, maar de verzendkosten zijn duur

uitstekende service!

overzichtelijke webshop, gemakkelijk bestellen en vlugge afhandeling.

Aanrader!

Makkelijk bereikbaar voor vragen. Goede info.

Geweldig dat het onderdelenhuis je kan helpen een gebrek aan een van je apparaten op te lossen.

Goede zoekfunctie. Ik vond het onderdeel snel. Ik kon alleen niet beoordelen of de afmetingen juist waren. Daarover was geen info beschikbaar. Bleek achteraf goed te passen omdat het onderdeel op maat getrokken kon worden ( rekbaar was).

Goede informatie en afbeelding van het onderdeel

Rotzooi verkocht die niet werkt

Totaal niet klantgerichte oplossing

Snel en goed

onderdeel besteld en 2 dagen later al geplaatst in de vaatwasser, snel, goedkoop en goed!

Netjes geleverd mooi op tijd top

Geleverd op tijd

Ganzepoortstraat 24