Lekker snel in huis en goede prijs

Onderdeel van Karcher hogedrukreiniger besteld, 2 dagen later in huis voor een redelijke prijs.

Goede webshop, snelle levering

Alles werkte perfect

Onderdelen zijn snel geleverd

Snel bezorgd

Sneller service, mooi ingepakt.

Goed product jammer van de levertijd

Beetje jammer stond vandaag besteld morgen in huis. Had Donderdag besteld werd pas Dinsdag

Snelle, correcte levering

supersnelle levering. Jammer genoeg een stukje afgebroken tijdens het transport, maar werd correct "vergoed"

snel, goed product

prima, lekker braden, lekker gaar worden

Snelle bezorging

Snelle bezorging en geleverd wat ik besteld heb

Top snel

Snel het goede onderdeel

Betrouwbaar, punctueel.

Zeer goede informatie. Punctueel de levering . Uiterst betrouwbaar in wat gemeld wordt.

Snelle levering en goede prijs

Overzichtelijke website, snel besteld en snel geleverd. Altijd fijn om bij deze winkel materiaal te halen.

Goede informatie

Goede informatie over het verzenden. Goede kwaliteit.

Goed service

Groot assortiment, snel bezorgd

Door het grote aanbod en de verscheidenheid aan onderdelen, heb ík m’n combi oven niet hoeven vervangen maar kunnen redden met een onderdeel van slecht €40,-

snel en vriendelijk

Ik heb gebeld voor advies dat ik gelijk kreeg. Na mijn bestelling bedacht ik dat ik eigenlijk nog iets mee had willen bestellen . Ik heb gemaild of dat nog kon (met zicht op de verzendkosten) ik kreeg snel via de mail antwoord en daarmee kon ik het gelijk regelen. Niet lang erna kreeg ik bericht dat het gelukt was en mijn bestelling al onderweg was. Supersnel en pakket goed en snel aangekomen.

Zoeken juiste producten en betaling werkte prima.

De ervaring via mijn iPad was prima. Het opzoeken op de site van de juiste onderdelen met toelichting verliep goed en ook de betaling via iPad en de betaalapp op mijn telefoon werkte goed.

Snel en eenvoudig

Het lukte niet meteen met bestellen. Even gebeld en bestelling geannuleerd, advies opgevolgd en bestelling gelukt.

Positief

Positief, maar door drukte TNT 1 dag vertraging.

Super Levering!

In eerste instantie 1 ovenknop besteld, wat er uiteindelijke 2 hadden moeten zijn. Een mailtje gestuurd en gelukkig konden ze deze toevoegen aan de order zodat ik geen dubbele verzendkosten hoefde te betalen! TOP.

Snel geleverd voor een goede prijs

Danfoss thermostaat snel in huis,

Prima advies en snelle service

Goed advies over type welke ik moest hebben en vervolgens zeer snelle levering binnen 24 uur. Chapeau!

Prima kwaliteit, snelle service

Prima kwaliteit en prijs, snelle service en goede communicatie over wanneer de spullen Verzonden worden.

Geen bijzonderheden, snelle, nette verzending.

Goed en snel

Ganzepoortstraat 24