Goede ervaring

Niets te mopperen

Vriendelijk en behulpzaam

Had eea besteld, on line. Kreeg keurig bericht dat het gereed lag.

Goede prijs kwaliteit snelle levering

Top super snel geleverd

Supersnel het juiste product geleverd

Bestellen online ging helemaal goed. Meteen een mail en zonder problemen de volgende dag opgehaald bij het postkantoor.

Super goed geholpen

Het door mij gezochte onderdeel was niet beschikbaar en toch hebben jullie mij zeer snel geholpen het onderdeel te zoeken en heb ik het door jullie toedoen snel bij mij thuis kunnen ontvangen, waardoor veel dank.

agréablement surpris

J'ai trouvé la pièce pour réparer à un prix raisonnable comparé aux 4x plus cher constaté ailleurs. Le processus est simple et la livraison rapide. J'ai conservé le site dans mes favoris pour d'éventuelle autre commande.

Juiste miele onderdeel makkelijk te vinden en redelijke prijs

Duidelijke website, goede prijzen en echt levering op tijd!!

Levering volgens afspraak

Prima product snelle levering.

Prima product en snel geleverd.

Dag 1 besteld, dag 2 in huis.!! Great

Goed en vlot

Het door mij bestelde onderdeel is goed verpakt en vlot aangekomen, qualiteit onderdeel is prima.

supersnel geleverd helemaal prima

levering ok

what you see is what you get

Gewoon zoals besteld zoals geleverd. Alleen jammer van Post.nl die kregen het niet voor elkaar om op de dag te leveren.

Zeer goede service en snel antwoord gekregen op mijn gestelde vragen.

Uitstekend snelle nette levering

Wat ik besteld had werd goed en sndl geleverd.Beschrijving product kwam goed overeen.

Top geregeld

Snelle levering.

Vlotte levering

Prijs / kwaliteit verhouding goed

Snelle en complete levering.

Door goede productomschrijving was het onderdeel eenvoudig te bestellen,met het bijgevoegd electrisch schema ook snel te monteren. Prijs van onderdeel en de verzendkosten zijn heel redelijk.

Snel en exact zoals beschreven

Prima product en snelle levering. Top!

Juiste onderdeel en goed advies, en ook nog heel snel.

goed advies over het te vervangen onderdeel, snelle levering en ook nog voor de goede prijs.

geweldige ervaring

Onderdeel wasmachine woensdag om 17.00 uur besteld donderdag al op 14.45 binnen . Juiste onderdeel geleverd . Zeker voor herhaling vatbaar .

Geweldige service

Woensdag om 16.50 besteld en donderdag om 15.00 al ontvangen. En dat in deze tijd, topservice, dank !!

Ze doen wat beloofd is.

Zonder problemen is mijn bestelling binnen de toegezegde periode uitgevoerd. Het bestelde voldeed aan mijn verwachtingen.

Snelle en correcte levering!

Nette en correcte levering, fijn dat er onderdelen gekocht kunnen worden zodat je simpele spullen weer kunt repareren !

Uitstekende service

Ik had een nieuwe draaiplateau besteld voor mijn magnetron. Had de verkeerde besteld maar werd netjes geholpen voor de juiste afwikkeling!

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes