Goede snelle service

Goed gegaan

Zeer goede service

Ondanks het feit dat er buiten hun wil om een probleem met de courier is opgetreden hebben ze mijn order verder correct afgehandeld op een snelle manier.

Goede service, snelle verzending!!

Mijn vraag over een onderdeel werd op zaterdag snel beantwoord. Zaterdag besteld, dinsdag in huis.

Geen acquisitie mail graag

Vandaag besteld 2 dagen later in huis !👍

Super snel geleverd

Eenvoudig te vinden onderdelen en super snelle levering.

Duidelijke site

Ik was op zoek naar een pakking ring voor een blender. De site is erg duidelijk met een groot aantal onderdeel nummers en machine typenummers. Ook de afmetingen en foto’s zijn erg behulpzaam. Ik vind wel dat een klein onbreekbaar brievenbus pakketje als dit niet met een pakketpost verstuurd hoeft te worden. De pakking word daardoor bijna 2x zo duur door onnodig hoge verzend kosten.

Prima voor elkaar

Snel geleverd en niet te duur Gewoon een tevreden klant

Snelle levering, mooie prijs en top product goed alternatief voor het originele!

Veel keuze en snelle levering.

Goed product, zeer snel geleverd

Moeilijk te vinden onderdeel voor een spotprijs. Ondanks coronaperikelen zeer snel geleverd.

snelle levering en goed product

snelle levering origineel product

Snel geleverd zoals beloofd

Website goed en duidelijk. Artikel voor redelijke prijs. Zaterdag besteld, maandag in huis. Top!

Snel duidelijk toppie

Nette prijs, snelle & correcte levering!!!

Nette prijs, snelle & correcte levering!!!

Goede en snelle levering

1 onderdeel besteld ging vlot via de site. En het wert vervolgens snel geleverd. Dikke prima

Snel en goedkoop

Broodmachine kapot in coronatijd. Hij was snel gemaakt na de levering van de tandriem.

Bestelling en bezorging volgens het boekje verlopen

Gewoon goed

100% Ok

Uitpakken,installeren en testen

Snelle levering, product voldoet volkomen aan beschrijving

Snelle levering, product voldoet volkomen aan beschrijving

TOP

Snelle levering en alles netjes verpakt

doet war jullie beloven, om 1615 uur besteld volgende dag in huis

ok

Zeer snel geleverd

Juiste originele merkartikel zeer snel geleverd

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes