snelle en goede levering

Product was snel te vinden en voor een goede prijs.

Goede en snelle sevice

Vrijdagavond besteld en maandagmiddag geleverd. Top service aan een degelijke prijs.

Perfecte organisatie!

goede ervaring, volgende keer bestel ik weer bij het Onderdelenhuis in Goes

Vlekkeloos en snel hersteld na vergissing

Per abuis ontving ik de verkeerde stofzuigerzak. Gebeld en meteen opgelost. Kijk zo hoort het. Super.

Supersnel geleverd met hoede track & trace.

Bestelde product toen ik het ' s avonds bestelde, de volgende morgen ontvangen. Goed op de hoogte gehouden net teack & trace. Zeer tevreden!

Vlot bezorgd

Snelle levering, nette prijzen

Super snelle levering

Zaterdag besteld en op maandag geleverd. Nette prijs. Top dat ik mijn 15 jaar oude Kärcher nog heb kunnen repareren.

perfect

corona-crisis of niet: perfecte levering

geen klachten

Prijs ok.

prima volgens afspraak geleverd.

netjes op tijd geleverd zonder problemen.

Dankjewel

Het gevraagde onderdeel ontvangen. Binnen een redelijke tijd.

Problem

Part to my washing madine came broken. Hope you will send good one soon.

Snelle levering en alles was in orde!

Veel keuze voor een prima prijs

alles goed

Snelle en correcte levering

zeer goed

Snel en goed

geweldig goed helemaal top

overzichtelijke site gemakkelijk te bestellen en betalen en heel snelle levering . groet jan Brakke

Snelle goede levering van juiste produkt

Supersnelle levering

Product is exact zoals omschreven ontvangen. Door productnummer wist ik zeker dat ik juiste onderdeel had.

Snel, duidelijke instructie en goed geïnformeerd

Top service. Snelle levering en aan de telefoon goed kundig. Tevens werd een duidelijke handleiding meegeleverd.

Snel, betrouwbaar

Op mijn vraag via email of de bestelde onderdelen geschikt zijn voor het product dat ik in huis heb werd dezelfde dag nog gereageerd! Onderdelen werden direct geleverd.

pakket ontvangen op de vermelde datum

Overzichtelijke site, product goed gevonden. Bestellen was eenvoudig, pakket één dag later ontvangen. Netjes verpakt dus echte aanrader.

Goede ervaring kan iedereen het aan raden

Tjaaa

Ganzepoortstraat 24