vlotte en correcte levering

Vandaag bestellen en morgen in huis.

Supersnelle levering

Snelle levering van n goed product

Zie boven

onderdeel vlot gevonden op de site.

Prima, er wordt snel en zorgvuldig gewerkt. Pakje is tijdig bezorgd.

Uitstekend!

Prima levering

Snelle levering van het juiste onderdeel

Duidelijke website en met gemak betalen. Levering verliep voorspoedig alleen Postnl had het erg druk waardoor het een dag uit liep. Positief en zeker voor herhaling vatbaar!

Zeer goed!

Ruime voorraad, nette prijzen. Afhalen mogelijk, scheelt verzendkosten. Aanbevelenswaardig!

In een woord perfect.

Volgens afspraak de volgende dag al bezorgd en goedkoop. Ik kon gelijk de wasmachine repareren.

Besteld, betaald en binnen 24 uur geleverd. Gewoon uitstekend.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Snel en correct afgeleverd

Makkelijk te bestellen en snelle communicatie en levering

gewoom goed

simpel bestellen prima website te volgen via track en trace

Top & snel

Het werkt weer

Service met CAPITAL S

snelle levering , goede en open communicatie via e-mail en dankzij Rob die me belde om verdere vragen en verduidelijking te bekomen heb ik mijn Beko droger kunnen herstellen . Top top top . Nogmaals dank voor jullie kwaliteit en vriendelijkheid. Olivier DB

Artikel komt niet geheel overeen.

Snelle levering. Gekochte snoer voor Miele stofzuiger zou gelijk zijn aan origineel. Snoer is echter stuk langer waardoor oprol systeem problemen geeft. Snoer heeft ook verkeerde schoentjes waardoor solderen noodzakelijk is. Snoer is ook stugger, oprollen gaat daardoor moeilijker.

Normale prijzen

Prima geregeld

We hadden de onderdelen snel thuis. Kregen wel een andere tijd van de post. Het was verlaat maar gelukkig wel dezelfde dag

Echt heel snel en goed afgehandeld

De bestelde antikalk cartridges zijn snel bezorgd.

prima!!

Vandaag besteld de volgende dag opgehaald.

Supersnelle en perfecte levering!

Onderdelen voor KitchenAid mixer besteld. Volgende dag alles keurig verpakt en de juiste onderdelen ontvangen.

Snelle correcte leveting

Altijd vlot en zeer goede levering met bevestiging en mail wanneer het komt

Lastig te verkrijgen lampje afzuigkap

Deze onderneming bleek de enige onderneming in Nederland te zijn die een lampje voor mijn type afzuigkap had. Vanuit Denemarken was het goedkoper, maar zolang wilde ik niet wachten. Besteld en binnen twee dagen had ik hem in huis. Toppie service!

Precies volgens afspraak snel de bestelling geleverd!

Alleen maar positieve ervaringen. Proficiat, ga zo door!

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes