Snel en goed

Alles zoals het moet!

Zeer goed verpakt en supersnel geleverd.

Prima service!

Juiste onderdeel geleverd binnen 1 dag. Telefonische respons was ook vakkundig en vriendelijk.

Snel verzonden

Service is uitstekend.

Ik had een lader besteld die niet werkte op mijn apparaat. Men keek met mij mee om het opgelost te krijgen. Ben zeer tevreden.

Correct

Product als verwacht, goed omschreven en getoond. Vlot en goed verpakt bezorgd. In één woord Correct

goede en snelle levering.

Mijn keukenmachine kan ik weer volledig gebruiken.

Snel besteld en geleverd

Snel besteld en geleverd

Top! Snelle levering!

Volgende keer weer

gewoon goed spul

Onderdelen voor mijn koelkast besteld. Niks om op aan te merken gewoon goed.

Uitstekende leverings afspraak

Geheel volgens afspraak geleverd

Perfect geregeld

Netjes verzorgd.

Zeer behulpzaam

Uiterst kleine bestelling geplaatst. Op zich is dit reeds dienstverlening. Wij vonden de orderbevestiging hiervan niet en werden telefonisch geholpen door een zeer vriendelijke dame die het probleem oploste.

Artikel past heel goed en snelle tijdlevering

Goedendag ik dank u voor het artikel dat u gestuurd heeft het mijn was beschadigd en nu is het probleem opgelost snelle levering met Post NL ik raad die verkoper aan tot ziens

Snel en betaalbaar

Snel en betaalbaar

Supersnel geleverd

's Avonds besteld, de volgende dag werd het al bezorgd.

Dempers voor een Miele W908 wasmachine besteld, maar ik was niet 100% zeker of ze de juiste lengte hadden omdat de opgegeven lengte een paar cm groter was dan de originele. Na een mail werd bevestigd dat het de correcte waren. Na ontvangst meteen nagemeten vóór de montage en ze zijn exact hetzelfde.

Breed assortiment, duidelijke omschrijving met afmetingen, de volgende dag in huis.

Eenvoudige website en snelle levering

Het zoeken naar het juiste artikel op hun website is eenvoudig. Het bestellen en betalen ging daarna gemakkelijk. Snel bezorgd in een PostNL pakketpunt.

efficient

correct en snel afgehandeld

Snel geleverd, goede prijs

Overzichtelijke site Snel geleverd Goede prijs

Snel geleverd en netjes verpakt

Koffie zet apparaat was stuk dit onderdeel vervangen en werkt weer als van ouds.

Snelle en goede levering

Kabel besteld op overzichtelijke website.

toffe gemakkelijke webside

juiste ftos en afmetigen alles gaat vlot het bestellen bekijken

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes