zou er zo weer bestellen

Ik heb een onderdeel besteld op basis van het nummer ervan. Bestelling was zo gebeurd, netjes automatische emails ontvangen over de voortgang en de levering was netjes binnen een paar dagen.

Menselijke maat

Ik had een typfout gemaakt in mijn adres en de medewerkers kwamen zelf even op de lijn om na te vragen of het adres wel klopte. Fantastisch!

Duidelijke website Snelle levering

Levering goed en op tijd ontvangen maar...

Ik had als vervanging voor mijn D7251 Itho/Novy afzuigkap een nieuwe tiptoetsmodule nodig. Op de oude stond 7400.043. Deze is vervangen door de 7000505. Ziet er hetzelfde uit maar het binnenwerk is anders en werkt niet met "de oude stuurunit" en als ik de 7000505 zou willen gebruiken zou ik ook de stuurunit moeten vervangen door een 7000501 stuurunit. Gelukkig kon het het binnenwerk van de 7400.043 overzetten in de nieuwe bekasting van de 7000505. Probleem dus wel opgelost maar de info waar je kon vinden of je de "oude stuurunit" wel of niet moet vervangen, blijkt een kwestie van "proberen...

Prima Webshop

Duidelijke omschrijving van het product, goed en snel geleverd.

Geen opmerkingen

Goed gedaan

Gelukkig hebben zij wel de onderdelen van mijn stofzuiger ( in tegenstelling tot het merk zelf) dus kan weer snel aan de schoonmaak. Snel verstuurd.

Top product

Eindelijk goede, originele metaalfilters gevonden voor onze afzuigkap van 16 jaar oud die bijna nergens meer te krijgen zijn. Veel betere kwaliteit dan die universele filters !

Snelle levering miele onderdeel

Snelle levering van besteld onderdeel

De levering is exact gegaan zoals gezegd was!

Ik bestelde een lamp. Het was precies de lamp die ik bedoelde. En de levering verliep zoals door hen aangegeven was.

Snelle verzending

Ik bestelde bij Mijnonderdelenhuis, omdat wat ik zocht daar laag geprijsd was. Zeer snelle en nette verzending.

Netjes

Keurig op tijd geleverd

Prima geregeld

Van bestellen tot ontvangst alles in orde

Supersnelle levering

Binnen een dag aangevraagd en geleverd en…. Het probleem opgelost

Snelle levering besteld product

Goede ervaring met het onderdelenhuis.

Netjes op tijd geleverd!

Klein onderdeel maar netjes op tijd binnen.

Goede levering

Helemaal top. Dank U wel

Helemaal goed verlopen, en het juiste onderdeel gekregen. Een aanrader. Bedankt.

Artikel werd snel geleverd en was prima verpakt.

Helemaal top

Snel het juiste geleverd

top

snelle levering en voor een goede prijs

Prima ben heel blij dat de melkopschuimer het weer doet.

Duimpje omhoog

Duidelijke website, kon mijn specifieke afzuigkap lampje goed vinden. En deze werd snel geleverd.

Besteld wat ik nodig had, gekregen wat ik nodig had

Besteld wat ik nodig had, gekregen wat ik nodig had

Ze hadden wat ik zocht

Product erg goed Maar voor een klein dingetje wat in de brievenbus kan 5 euro verzendkosten vragen vindt ik jammer

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes