Snelle levering , juiste prijs kwaliteit

Afdichtingen voor keuken machine nodig Makkelijk gevonden op de webshop . Snelle levering juiste prijs en kwaliteit Prima firma

Top service en levering

snel, zo verpakt dat het door de brievenbus kon, prima!

niets op aan te merken

Gewoon tevreden

Gewoon goede service, niks speciaals

gewoon geweldig

snel binnen en netjes vriendelijk geholpen

Goed en snel!

Had vrijdag middag Kärcher onderdelen besteld. Lagen maandagmiddag om 13.00 uur in Enschede. Snel of snel? Service heet dat. Bedankt!

Zeer goed geadviseerd en geholpen

Zeer goed geholpen en geadviseerd.

Snelle levering goed product

Benodigd artikel snel te vinden op de site. Redelijke prijs inclusief verzending. Snelle levering Goed product.

Erg klantvriendelijk

Snel verstuurd van het product.

Niet goed

Product niet ontvangen Heb gebeld maar konden mij niet helpen Mail gestuurd maar geen antwoord

Op voorraad en binnen 10 minuten beschikbaar

Op voorraad en binnen 10 minuten beschikbaar, en ook voor een juiste prijs.

Het bestellen ging vlot, de levering idem. Eerst dacht ik geen bevestiging gekregen te hebben na bestelling, maar dat was in de Spam terechtgekomen. De beschrijving van het product zou wat gedetailleerder kunnen.

Goed geleverd

Snelle levering van handige producten

Goede producten met een goede kwaliteit en prijzen

Snel en betrouwbaar

Aanrader voor onderdelen

Toegankelijkheid site. Redelijk verder winkelen na een winkelwagen bezoek kan beter terug naar waar je was is denk ik handiger. Verder snelle afhandeling snelle bezorging.

Snel geleverd, werkt, niks op aan te merken.

Snel geleverd, werkt, niks op aan te merken.

top.

dit artikel is het wat wij zochten zeer tevreden super.

Leuk en goed prijs van producten oke

uitstekend

De onderdelen passen perfect in mijn Kärcher, de keuze was snel gemaakt en alles ging zoals het hoort van bestelling tot betaling.

Snel en duidelijk antwoord

Het was de 1e keer dat ik hier wat bestelde. Antwoord op mijn vragen kwamen binnen 24 uur

Zeer snelle levering en goed verpakt.

Zeer betrouwbaar en goede service

Telefonisch zeer goede uitleg omtrent het artikel wat ik nodig had. Artikel snel geleverd en goed verpakt en netjes afgeleverd aan de deur. Het is een aanrader voor iedereen die onderdelen of iets anders nodig heeft.

super

super

Zeer specifiek onderdeel voor een specifiek apparaat bij hen gevonden

koolborstels van een al wat oudere wasmachine nabesteld. Zijn correct geleverd, was een kloppend typenummer, pasten dus prima en daarmee wasmachineleven weer verlengd.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes