Bestelling niet volledig geleverd en dat is heel snel en goed hersteld.

Duidelijke website waardoor ik mijn benodigde onderdeel snel kon vinden. Hierdoor snel in huis

Snelle levering, netjes verpakt en prijsgunstig.

Prima zending voor Siemens vaatwasmachine onderdeel

Vlotte afhandeling naar Duitsland.

Het goede product en snel geleverd

Het goede product en snel geleverd. Helder communicatie, hoge snelheid en goed verpakt.

Duidelijke website, snelle levering en product zoals getoond.

Besteld onderdeel netjes ontvangen en het paste ook precies

Besteld onderdeel netjes ontvangen en het paste ook precies

Bestelling in no time bezorgd! Was zeer goed verpakt.

Meer dan tevreden

Het handvat van mij vriesvakklep was afgebroken, dat moest dus z.s.m. opgelost worden. Woensdag klep besteld bij Onderdelenhuis, vrijdag geleverd, probleem opgelost. Hartelijk dank voor de snelle service.

Onderdelen goed te vinden, snelle levering

En de prijs zeer concurrerend Geen contact nodig gehad

Snelle en correcte levering

Juiste onderdeel en goed advies

Advies op de oven deur onderdeel was prima. Onderdeel was niet in vooraad maar is goed aangekomen. Onderdeel is geinstaleerd en werkt.

Uitgebreid assortiment, goede prijzen en snelle levering. Ik heb al diverse keren onderdelen voor defecte apparatuur besteld en elke keer met succes kunnen repareren.

perfect

woensdag om 14uur besteld donder dag om 13 uur binnen dat noem ik service

Snel. Adequaat. Goed verpakt.

Op website snel het onderdeel kunnen vinden. Goede afhandeling.

Komt afspraken na

Mijn ervaring was goed

Beter kan altijd maar dat wordt moeilijk

Ik ben een tevreden klant. Uitstekende website, goede communicatie na het plaatsen van de bestelling en goed ingepakt en keurig geleverd zoals medegedeeld. Doe zo verder.

lekker snel besteld en geleverd

Dankzij chatGPT bij jullie gekomen ,heel fijn dat dit tegenwoordig kan !

Nadat PostNL iets verkeerd had gedaan werd er direct gereageerd. Snelle reacties en alles naar behoren opgelost.

Snelle levering prima prijs

Snelle levering prima prijs

Zeer traag en slechte service

Slechte service en traag met afhandelen eerst op voorraad en na contact een week wachttijd op productie houden mensen voor de gek

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Originele koelkastscharnieren, die snel geleverd werden en prima pasten. Ipv een nieuwe koelkast nu voor 45 Euro de oude weer in nieuwstaat.

Toppie

Snelle bezorging