Goed en redelijk snel

De bestelling was eenvoudig en binnen 4 dagen had ik het product in huis.

Gevonden wat ik nodig had en blij met de snelle levering

Past perfect

Past perfect :)

Alles prima

Snel geleverd, goed verpakt en onderdeel past.

Prima.

Snel en degelijk verpakt.

Onderdeel melkschuimer snel geleverd

Fijne website. Product snel geleverd

snelle levering en groot assortiment

start condensator besteld die slecht verkrijgbaar is maar was hier op voorraad en anel geleverd

Om 16u besteld en de volgende morgen om 10u al geleverd (in België). Dankjewel!

Geen verbetering nodig.

100 procent tevreden, kan er niet meer over zeggen.

Diverse assortiment aan knoppen

De foto van de onderkant is niet helemaal duidelijk.we moesten hem iets aanpassen omdat hij toch te hoog was. Verder klopt hij helemaal met kleur en type.

Correcte en snelle levering

Correct en snel geleverd.

Correct en vlug

Bestelling was correct, zoals geadverteerd en vlug geleverd. Zou iedereen de site aanraden!

Snel gevonden en snel geleverd

Product lag op afsproken tijd klaar

Vriendelijk behandeld

Snel en goede onderdelen

Onderdelen passen perfect . Mooie betaalde oplossing voor weer een wasmachine als nieuw

Top kwaliteit !!

Het was zeer snel geleverd en van top kwaliteit!

Service met grote onderscheiding!

In de winkel vroeg ik of ze stofzuigerzakken hadden voor mijn model van steelstofzuiger. Helaas niet maar misschien in de webshop zei de verkoper. Helaas ook niet. Dan zorgen we dat die erin komen beloofde de verkoper en noteerde mijn e-mail adres. Daags later, bericht met de bestellink. Enkele klikken later waren ze besteld en twee dagen later had ik ze in huis. Lang geleden dat ik zo’n service heb meegemaakt.

Bestelling binnen een dag bezorgd , goed verpakt .

Duidelijke foto's op website

Vanwege de duidelijke foto's op de website kon ik goed bepalen welke lade ik moest bestellen voor mijn Siemens koelvriescombinatie, omdat ik op dat moment geen toegang had tot het modelnummer. Verder snel bezorgd en goed/robuust in plastic verpakt. Tevens laagste prijs.

zeer vlotte bestelling binnen 36 uur in huis

ik ben er van geschrokken dat het zo vlug bezorgd is

Snelle en goed verpakte levering

Onderdelen waren goed en stevig ingepakt en vrij snel geleverd na bestelling op de site

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes