Een snelle levering, bedankt.

Snel geleverd en verzorgd. Helaas geen factuur ontvangen en niet (door mij) in uw systeem te vinden.?

Uitstekende prijs en goede levering.

Goede prijs en prompte levering.

Supersnel geleverd voor een eerlijke prijs.

Op google gezocht naar een Nilfisk neuswiel. Hier gevonden en besteld. Zoals gezegd, supersnel geleverd en voor een eerlijke prijs!

Prima.

Snelle levering. Artikel is precies wat ik nodig had.

Snelle levering van het product goed verpakt Helemaal top

zeer positief

deskundige kennis .en snelle levering .

Zeer goed goede service

Snel levering

Prima website met veel keuze. Supersnel levering.

De koelkastonderdelen zijn snel geleverd, stevig verpakt en tegen een goede prijs.

Gevonden wat ik zocht.

Het onderdeel was niet op voorraad. Maar dat had ik gezien. Had er geen haast mee, maar het scheelde best wat in prijs met iemand die het de volgende dag kon leveren. Onderdeel geleverd met het aantal dagen dat er gezegd was dat het zou duren.

Ik heb mijn bestelling goed en met zorg ontvangen.

Snel en voordelig

Prima website. De zaterdag vóór pasen besteld en de ochtend na pasen geleverd.

Product goed verpakt. Voldoet aan de wensen en de prijs is prima. Verzonden volgens afspraak

Zeer snel en correct

Zeer snel en correct

Pièce Machine à Laver Samsung

Livraison le lendemain de la commande, prix compétitif top

Groot assortiment, prima winkel

Veel keuze uit originele en niet originele onderdelen. Binnen enkele minuten klaargezet in hun winkel, waar het afhalen snel ging

Na het bekijken van mijn artikel heb ik nog eens telefonisch contact gehouden en dit zeer behulpzaam en professioneel mij xe nodige info voorzien heb ik her artikel besteld. Dag nadien (zaterdag) stond dit voor mijn deur . Dikke aanrader doe zo voort.

Goede kwaliteit en goede prijs

De flessenbak werd zeer snel en heel goed verpakt verzonden. Duidelijk echt een origineel onderdeel want past perfect (anders dan een vorige versie van een andere leverancier die snel stuk ging).

Snelle verzending, artikel was goed verpakt!

Snelle en keurige levering

Bestelde producten gunstig geprijsd, keurig verpakt en snel geleverd!

Past perfect

Ik was op zoek naar een nieuw afdichtingrubber voor onze Boretti oven. Een aantal websites afgestruind tot ik bij mijn onderdelenhuis kwam. Dmv een aantal foto's van onze oven te mailen hebben hun mij het juiste en originele afdichting rubber geleverd.

Snel en goed produckt

Ik ben er tevreden mee