Alles goed geregeld en snel

De onderdelen die ik had besteld waren exact volgens de beschrijving paste prima alles werkt weer

Heel erg tevreden

Het pakje kwam snel en ingebouwd en paste erg goed top. Bedankt ben er blij mee Vriendelijke groeten Willem

correcte , juiste en snelle levering

correcte , juiste en snelle levering

Snel juiste geleverd tegen goede prijs/kwaliteit vrhouding

Snel, goed, juiste materiaal.

Gemakkelijk besteld, snel geleverd, goed verstuurd dus niet teveel plastic en opsmuk.

Mooi

Prina

Goed geregeld

Goed advies en snel geleverd. Prijs prima.

Goed en snel

Lichtkapjes voor afzuigkap besteld. Duidelijke omschrijving en daardoor in 1 keer goed geleverd. Geldt overigens voor veel onderdelenhuizen. Gewoon een basis voor de handige doehetzelver die repareren van huishoudelijke apparatuur makkelijker maakt.

Goed geholpen

Goed geholpen door een kundige vrouw aan de telefoon , gemakkelijk te vinden op de website en zeer snel geleverd

dik tevreden

alles klopte

goed genoeg

goed genoeg

TOPPIE

Heb eerst gebeld voor de onderdelen, krijg meteen de goede onderdeel en de mogelijkheden. Meteen besteld en de volgende dag binnen. Ben er zeer tevreden over ☺️

Perfecte artikelen

Goede keus aan artikelen en omschrijving en snelle levering. . Prima prijs keuze.

Het was netjes en goed verpakt.

Snelle en correcte service naar Begie, Top !

Topsevice, bedankt voor de snelle en vlotte service!

Super goed

Perfect juiste moter

Goed verpakt en snel bezorgd

Super guter und schneller Service

Super guter und schneller Service zu einem sehr guten Preis

Snelle levering en voor een goede prijs

Snelle levering en voor een goede prijs onderdelen voor een Karcher stoomreiniger gekocht.

Snelle levering, goed verpakt

In 1 woord prima @

Vlot & correct

Zie samenvatting

Snel geleverd; 16:15 besteld en de volgende ochtend om 12:00 had ik hem al opgehaald.

Super geregeld

Ik gaf de nummers door en hun zochten voor mij het juiste onderdeel

goede service

ik had goede service gekregen was fijn om zo te woord te worden gestaan

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes