Goed geholpen

Vriendelijke geholpen

Alles goed

Snel en goef

Blij dat deze waterkokerfilters te krijgen zijn

De filter van onze Philips waterkoker was gescheurd. Waardoor de ketel niet goed meer functioneerde en er ketelsteen in je kokende water meekwam. Gezocht of de filters los verkrijgbaar waren. En ja dus bij het OnderdelenHuis. Meteen twee besteld. Binnen twee dagen binnen. Geweldig!

Super ervaring!

Ik heb een oudere spoelbak. Via Onderdelenhuis kwamen we na contact via de site er niet achter welke korfzeef stop ik nu moest hebben. Uiteindelijk via de leverancier van de spoelbak het juiste item gevonden. Onderdelenhuis Goes was goedkoper dan dan de leverancier.. De bestelling was daarna snel en keurig verstuurd naar een door mij vermeld Servicepunt. Eind goed al goed. Ik heb nu een werkende korfzeef inclusief stop

Heel tevreden!

Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Heel fijn dat ik losse onderdelen voor mijn gourmetstel kon bestellen. Ik raad het Onderdelenhuis zeker aan!

Een niet op voorraad Kärcher onderdeel toch snel geleverd.

Vlotte levering

Site is duidelijk en daardoor had ik het onderdeel ook zo gevonden. Vrijdag namiddag nog besteld in de hoop dat het pakje er zaterdag nog zou zijn maar dat lukte niet. Maar verrassend genoeg maandag in de post gevonden.

prima service, zeer behulpzaam

er is veel moeite gedaan voor het vinden van een passend broodbakblik. Jammer dat het niet meer leverbaar was.

Duidelijk, netjes en vlot

Helder en goed bezorgd.

Vlotte levering volgens opgave.

Prima.

Product zoals afgebeeld en snel geleverd.

Op tijd en de goede O ringen

Oke

frais d'expédition élevés

satisfait du produit et de son prix, par contre les frais de port sont très elevés (20% du prix du produit) peut être un acheminement moins rapide éventuellement et un prix plus abordable

Direct besteld en direct ontvangen

Prima bedrijf. Besteld en direct ontvangen. Waren alle onlinewinkels maar zo!

Duidelijke omschrijving, snel bezorgd.

Ben er blij mee!

Fijne snelle service!

Fijne snelle service!

Goede zaak om zaken mee te doen

Onderdelen besteld en snel geleverd. TOP

Bestel de producten hogedrukreiniger

Allesomvattend goed

Zoals ik het wens

Snelle levering, geheel volgens afspraak.

Onderdelenhuis Goes durf ik aanbevelen.

Duidelijke omschrijving van mijn product. Makkelijk bestellen en aflevering volgens afspraak. Dank zij mijn nieuwe condensator krijgt mijn hogedruk reiniger een tweede leven.

Supersnelle levering in 1 woord uitstekend!

prima koop

Ik dacht dat ik de verkeerde had gekocht maar na gebeld te hebben had ik toch de goede en werkt alles naar behoren. De mevrouw stuurde mij toch een retour met RMA en zei dat ik zonder problemen dan mijn geld terug zou krijgen...

Goede prijskwaliteit en snelle levering

Exact wat een goed bedrijf moet doen!

En toen viel bij de buurvrouw spontaan een lade in de afwasmachine schuin naar beneden. Runners van de lade bleken versleten. Er stond een nummer op. Google bracht me direct bij Onderdelenhuis Goes. De runnerset besteld en de volgende morgen door de bus. Installeren was mbv het stappenplan met foto's heel eenvoudig. De lade is weer 100% goed werkend. Dank voor de vlotte en duidelijk toegelichte reparatie.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes