Fijn dat er een webshop is die onderdelen verkoopt en smel kan leveren.

Levertijd nagekomen

Goede info op de website en levertijd is wat ze beloven

Snel, behulpzaam, gewoon goed

Zij hadden de onderdelen die ik nodig had, deze stonden echter niet in de webshop. Ik kreeg snel een mail dat mijn onderdelen nu wel beschikbaar gemaakt waren, inclusief de link om ze meteen te bestellen en in no time waren ze onderweg. Ik zou niet weten wat er beter zou kunnen.

Snel

Wordt belooft dat de volgende dag geleverd wordt. En dat klopt.

Snel en netjes

Bestelling kwam netjes verpakt en snel binnen. Bestellen van artikelen ging goed.

Prettig zaken mee te doen en snel

Besteld en de volgende dag in huis, super!

Snelle bezorging

Snelle afhandeling en bezorging. Ik had het product de volgende dag al thuis en het voldoet aan de verwachtigen.

goed gelever product

ben zeer tevreden over de snelle levering van het product

Fijn dat er telefonisch contact kan worden opgenomen bij twijfel! Er wordt meegedacht met de klant! En teruggebeld om zeker te weten dat de klant van de twee mogelijkheden, het goede product heeft besteld

Erg goed

Na een telefoontje werd ik keurig te woord gestaan en geadviseerd door een vriendelijke dame! Het artikel 2 Gasdruk veren voor de Miele wasmachine pasten perfect

Vlotte en correcte levering

Een onderdeel besteld dat lastig te verkrijgen was. Resultaat: Vlotte en correcte levering

Binnen 1 dag in huis

Bestelling voldoet aan verwachtingen

Snel en goed

Snelle levering. Top

Klantvriendelijk

Direct antwoord op de mail. Hulp bij de aankoop van het onderdeel. Prettig contact! Juiste onderdeel werd snel geleverd.

Geweldige service en een snelle levering.

Erg snelle levering zonder problemen. Besteld in de avond en de volgende dag gelijk verzonden. Super goed verlopen zonder poespas. Dank jullie wel!

Ruim assortiment en vlotte levering

Ik vond vrij snel wat ik zocht, en dit was makkelijk en snel besteld en geleverd. Ik kom hier zeker terug!

Alles zoals beloofd

Maken beloftes waar

Goede prijs en snelle levering

Tevreden met de goede prijs en snelle levering. Gewoon zoals het hoort!

Vlotte afhandeling

Duidelijke omschrijving produkt

Razendsnel ontvangen.

Bestelling ging eenvoudig, de volgende dag binnen. Mijn complimenten.

Super snelle bezorging De volgende dag werdt het al bezorgd

Goed!

Besteld en keurig verpakt ontvangen. Dus goed.

Alles naar tevredenheid afgehandeld

Ganzepoortstraat 24