Goed!

Besteld en keurig verpakt ontvangen. Dus goed.

Alles naar tevredenheid afgehandeld

Binnen 2 dagen het juiste onderdeel geleverd.

Had niet verwacht dat het onderdeel nog leverbaar zou zijn. Ben zeer blij. Ik heb het desbetreffende onderdeel 2 x ontvangen. Ik woon zelf in Apeldoorn. Kan ik ergens in de omgeving deze zelf retour brengen? Ik hoor het wel.

Hele goede service, erg vriendelijk geholpen

Zie bovenstaande en ook nog super snel verzonden. Aanrader

Bestekmand vaatwasser was stuk, nieuwe besteld.

Advies over afvoerpomp

Heel snel en keurig

Snelle levering.

Onderdeel besteld en de volgende dag in huis.

Helemaal goed

Snel en volgens afspraak.

Levering als gepland

Tevreden

Gemakkelijk te bestellen en vlug geleverd

Juiste item, snel geleverd!

Koffiekan was prima verpakt. Snelle levering. Via mail op de hoogte gehouden van verzending

Snel en betrouwbaar geleverd

Goede levering, snel en betrouwbaar

Prijs kwaliteit en bezorging zeer snel. Goed verpakt..

Zeer snelle en acurate levering ondersteund met veel digtale informatie.

Precies wat we zochten

Onderstaande beoordeling geldt wat betreft de communicatie voor de schriftelijke bestelling via internet.

Super snelle levering

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering.

Super snelle levering

Goedkopen en snelle levering

Makkelijk bestellen. Zeer snelle levering.

Mijn 1e ervaring met Onderdelenhuis Goes is erg goed. Makkelijk bestellen op de website, en de levering verliep voorspoedig in 1 dag. Product was netjes en degelijk verpakt.

Het geleverde 'kastfitting' voldoet en kwam snel. maar 1 de kastfitting schakelt niet middels de deur (bij openen Aan en bij sluiten Uit) maar op handmatige aan- en uitschakeling Ook goed, maar ik zocht het ouderwetse systeem en dat moest ik afwachten 2 het bleek dat ik het geheel IN de fitting nog moest assembleren met draden, niet zo gek voor die prijs en ik deed dat. Maar 1 en 2 blijken niet uit de omschrijving.

Netjes geleverd

Geleverd conform wens

Naast origineel ook een goed alternatief!

Lagert van de wasmachine was kapot, trommel Lagert om precies te zijn. Overal rond €20,- incl. verzendkosten en nu €13,50 incl. Er was naast origineel onderdeel ook een zelfde Lagert van merk SFK als alternatief dacht ik, en die past erg goed. Je kan het lagert goed erin tikken en het werkt als een MF...uh ik bedoel als een trein natuurlijk ;)

Goed en snel

gewoon goed

Goed te vinden wat ik nodig heb.

Vanwege een kapotte keukenscharnier de site bezocht. Snel gevonden en besteld. Levering kwam vlot.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes