Kan supersnel weer stofzuigen

Bestelde afgelopen maandag een mondstuk voor de stofzuiger, dinsdagmiddag kon ik er al mee stofzuigen. Alles prima, en als gezegd heel erg snel.

Vlotte bestelling en geleverd

Is allemaal goed gegaan

Service zoals je verwacht

Ovendeurscharnier voor een oven van meer dan 20 jaar oud, snel gevonden en geleverd.

snel!

erg snelle levering!

perfect, alles op tijd en paste perfect

Ik heb Boretti onderdelen voor een dubbele oven besteld. Advies van medewerker was precies en snel, onderdelen heel snel geleverd en pasten in een keer goed. Samenvattend ben ik zeer tevreden.

Goede prijs en supersnelle levering

Duidelijke website, goede prijsverhouding, en supersnel geleverd.

Perfecte service

Perfecte service

snelle beantwoording van vraag en snelle levering

Mijn vraag voor een specifiek onderdeeltje werd zeer snel beantwoordt. Tot mijn verrassing had ik de bestelling ook binnen 24 uur binnen. Goed gedaan!

Soepel bestelproces, snelle levering

Via Startpage.com had ik gezocht op typenummer van het benodigde onderdeel. Bovenaan verschenen de webpagina's van de originele leverancier met onaantrekkelijk hoge prijzen. Even verderop stond Onderdelenhuis Goes. Uit nieuwsgierigheid gekeken. Daar werd het originele onderdeel tegen een veel aantrekkelijkere prijs aangeboden en ook een gelijkwaardig en goedkoper alternatief van een ander merk (of merkloos, weet ik niet meer). Ik heb gekozen, besteld, betaald (dat ging ging allemaal vlekkeloos) en de volgende dag werd het pakketje keurig afgeleverd. Ik hoop weinig onderdelen nodig te hebben, maar als het toch een keer zover weer komt, combineer ik het wellicht met een uitje naar het mooie Zeeland. Enige verbeterpunten wat mij betreft 1) de aanhef in de e-mails die beginnen met "Beste Dhr./Mevr. "; 2) aflevering was voor een andere persoon op een ander adres. De e-mails over de zending werden echter naar mijn e-mailadres gestuurd en waren gericht aan de ontvanger. Een bijzondere keuze.

Goed assortiment en een levering die vlugger dan vlug is

"vlugger dan vlug" is ingegeven omdat mijn bestelling binnen 20 uur ontvangen is.

Snel verzonden

Vrijdag ging de wasmachine stuk, zaterdag werden de onderdelen al geleverd.

Goede telefonische ondersteuning

Goed en. Riendelijk te woord gestaan. Geen lange wachttijden voor de telefoon word opgenomen. Prijs is goed en product zoals beloofd!! Vaatwasser kan weer een paar jaar ermee door!!! Thx

Supersnelle levering

Telefonisch duidelijke info.

Snelle levering tegen een scherpe prijs.

Ik ben tevreden over het product. Echter, waarom wordt zo'n klein, licht artikel niet in een evelop verstuurd? Het artikel is niet groter dan 5 x 1 cm. Dat past makkelijk in de brievenbus. Nu moet het doosje afgeleverd worden. Levering in envelop scheelt de bezorger en mij tijd. Ik hoef er niet voor thuis te blijven.

Extra artikel bij bestellingen gevoegd. Fijn dat dit kon

Komt zijn afspraken na

Duidelijke side met goede omschrijving.

Snelle levering!

Prima service, en snel ook.

Nog niet afgerond

Ik wacht nog op een antwoord over naderhand gestelde vraag

Priima

Zo als verwacht

Snelle levering maar overdreven grote verpakking

Product, een maalschijf voor een vleesmolen, werd snel geleverd maar in een doosje waardoor het als pakketpost afgeleverd werd dit terwijl deze schijf heel goed in een enveloppe via de brievenbus geleverd had kunnen worden.

Prima geregeld super snel en volledig

Makkelijk te bestellen, goed product en heel snel afgehandeld, bezorgd en gecommuniceerd.

Snel

Had rooster besteld voor me oven en volgende dad binnen

Snelle levering, keurig verpakt

Snel kunnen bestellen

Website duidelijk, zeer snel kunnen bestellen , snel geleverd. Factuur erbij. Goederen nog niet uitgepakt. Worden weer verder opgestuurd. Over 2 weken hebben we deze hopelijk binnen en kunnen we het vervangen.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes