Prima persoonlijke service, bedankt

Zeer goede levering

Deskundig advies en onderdelen voorradig!

Top! Deskundig advies en onderdelen waren voorradig. Verder was de prijs ook prima in orde. Top ervaring!

zeer goede service

zeer snelle verwerking en levering

Levering en ook prijs helemaal top!

Precies wat we zochten voor de juiste prijs

super goed

mooi op de hoogte gehouden en vlot verstuurd .. bestel hier vaker als ik onderdelen nodig heb.

Uitstekende behandeling zending

Zonder meer prima en snelle behandeling van bestelling

Snelle levering en goede service

goed en snel

Prima levering, snel.

Het enige wat ik me afvraag: had het niet in een kleiner doosje gekund? Dan had het ook nog door de brievenbus gepast.

Slecht

Heb de onderste grillplaat besteld, maar krijg de bovenste toegestuurd

Snelle service voor een goede prijs

Met kerstmis schokbrekers besteld voor miele wasmachine. Site hielp goed met keuze voor type miele. Blijkt wel dat miele voor bijna alle machines dezelfde schokbrekers gebruikt.

in een keer goed

op zoek naar een onderdeel voor ons oude koelkast. Met gemak en snel het onderdeel gevonden en in "no-time" geleverd en het paste perfect!

Alles volgens afspraak

Juiste onderdelen, scherpe prijs, ondanks kerstdagen snel ontvangen.

Pŕima product en snel en goed verpakt geleverd

Goed verpakt en snel geleverd.

Duidelijke site, snelle en goed verpakte levering.

Goed service op tijd geleverd

Goed service op tijd geleverd duidelijk website

Snel en deskundig

Benodigde onderdeel stond niet op de site. Werd na telefonisch overleg terstond aangemaakt en was in no-time binnen. Aanrader.

Snelle en correcte levering

Het onderdeel besteld en de volgende dag binnen gekomen netjes beschermend verpakt met bon erbij goede service top

Levering ging precies zoals beloofd.

Veel te laat geleverd

Artikel was volgens site "op voorraad", niet dus...25/9 besteld, pas 3 maanden later geleverd. Steeds leverdata genoemd die niet gehaald werden. Waardeloos.

Perfect en professionele afhandeling

Geleverd volgens bestelling en uit voorraad en goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. De slang paste meteen op onze AEG LX17 Oeko stofzuiger.. We kunnen weer fijn stofzuigen na de Feestdagen.

Snel en goed.

Eenvoudig bestellen. Snel verzonden en goed te volgen.

Vlotte correcte levering Koelkast thermostaat

Vlotte correcte levering Koelkast thermostaat. Het juiste exemplaar kon ik op de website vinden. En goedkoper dan elders.

Goede communicatie over correcte levering

Bestelde was niet op voorraad (ook zo vermeld op website). Keurig zo ook bij bevestiging meegedeeld en daarna verwachte levertijd. Nog Verbeterpunt. Grote omdoos met papier ter bescherming van het bestelde. Bestelde kan makkelijk in de brievenbus met een speciale bubbelenvelop.

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes