Super, duidelijke website en correcte levering.

Hallo. Mijn boretti oven werd niet meer goed warm. Verwarmingselement uitgebouwd en op Google gezocht waar nieuwe te bestellen zo kwam ik bij onderdelenhuis Goes uit. Besteld en werd vlgs het aangegeven tijdstip correct geleverd netjes verpakt in doos.

Snel, correct en goed vepakt.

Ons artikel was slecht te vinden, maar zij hadden hem nog op voorraad. 's-Avonds besteld, de volgende dag in huis. Top!

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle goed verzorgde levering. Verpakking was uitstekend en product precies volgens verwachting

Goeie zaak!

Snel, behulpzaam en zorgvuldig.

originele Braun onderdeel en snel geleverd!

zie boven

Snelle levering van de bestelde producten

Prima bedrijf die de door mij bestelde producten snel leverde!

Onderdeel snel gevonden en opgestuurd

Aantrekkelijke prijs en snelle levering

Het specifieke onderdeel dat ik nodig had bij Onderdelenhuis Goes direct leverbaar en gunstig geprijsd. Daarnaast was het na bestelling direct de volgende dag geleverd. Zeer tevreden klant.

Alles prima verlopen volgens afspraak.

Geen opmerkingen, prima

Goede service!

Snelle respons waarbij er wordt mee gedacht naar het zoeken van een oplossing!

bijna prima

Het onderdeel moest eerst worden aangepast ander model maar werkt ondertussen prima Voor post nl geef ik een nul pakje bij de buren ... bij 11 buren gaan bellen geen pakje . drie dagen later pakje doorweekt aan de voordeur ? Het pakje was reeds geopend adreslabel doorgesneden en terug gesloten met doorzichtige tape . Dat postnl meer datail zou geven bij welke buur huisnummer zou leuk zijn

Ik beveel dit bedrijf zeker aan

Goede prijs en snelle levering

Een goed verpakte glasplaat snel geleverd Top!!

Snel

Snelle levering, goed verpakt en precies zoals omschreven.

Snelle service.

Groot assortiment.

Snel bezorgd en juiste artikel

Onderdeel was precies het juiste en snel bezorgd. Fijn dat ik niet een heel nieuw apparaat hoef te kopen.

Lekker vlug geleverd en het paste allemaal gelijk

Misschien handig om als service te verwijzen naar het juiste dhz filmpje in mijn geval: https://www.google.com/search?sca_esv=587745529&rlz=1C1GCEA_enNL1052NL1052&q=Fagor+1LF-073IT+Door+Hinge&tbm=vid&source=lnms&sa=X&ved=2ahUKEwiohNreuvaCAxXO4gIHHUWtC1sQ0pQJegQIDBAB&biw=1536&bih=739&dpr=1.25#fpstate=ive&vld=cid:fb459d78,vid:dwVqewzZElY,st:0

Snelle levering van het goede product

Led lampje van de koelkast was kapot. Bij jullie omschrijving stond het artikel nr av onze koelkast ook zodat ik het lampje met een gerust hart kon bestellen. En vervolgens een zeer snelle levering.

toffe samenwerking.

Alles op tijd geleverd.

Accurate afhandeling

Netjes uitgevoerd

Keurige en zeer snelle levering

Overzichtelijke site, eenvoudig bestellen en snelle levering.

Gezocht gevonden besteld geleverd

Heel fijn, 8 trillingsdempers gevonden. Goede foto’s en info.

en duidelijke site waar ik mijn verlanglijstje snel kon vinden.

Prima prijs zeer snel geleverd !!!

Zeker aan te raden

Heel goed was mooi op tijd binnengekomen

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes