Rating

supersnel

Het bestaat nog; vandaag besteld morgen in huis. Fijne site ook, niet te moeilijk allemaal

Makkelijk bestellen en snelle levering!

Snel en gemakkelijk besteld. Vervolgens snel geleverd!

Verkeerd product geleverd, van 5 naar een 9

Volgens mij had ik een aluminium bakplaat besteld, een geëmailleerde bakplaat gekregen. Deze wel gehouden, omdat deze ook prima voldoet. Dus het cijfer verhoog ik dan van een 5 naar een 9, omdat alles verder goed is verlopen. Prima verpakt overigens!

Fijne snelle levering

Sne geleverd

Goede over zichtelijke meuze menu's

Precies wat ik nodig heb

Goede service en snelle levering

Snelle correcte levering

Makkelijke bestelprocesure en snel geleverd!

Goede snelle service

Veel op voorraad en snelle levering

Duidelijke foto van het onderdeel en goed overzicht van alle machines wat het onderdeel in past

Onderdeel, schokbrekers Miele wasautomaat, snel gevonden op de webside en bestelling de volgende dag in huis. Na montage loopt de machine weer perfect.

Prima geregeld. Juiste thermokoppel ontvangen en werkt super.

Snelle levering. Juiste prijs

had dit al een keer via de 'NL' site van Philips besteld, maar moest toen van Polen komen en kwam uiteindelijk helemaal niet. Goed dat dit een website is die wel in Nederland gevestigd is en daardoor snel kon leveren waarom ik niet met een 1 cup houder zat te klooien.

Het onderdeel is prima op tijd geleverd

Het onderdeel, is mooi volgens afgesproken tijdstip geleverd.

Snelle afhandeling, duidelijke informatie daarover en goed produkt.

Communicatie, levertijd en productkwaliteit prima in orde.

Geweldig, super snel geleverd

Goed verpakt. En heel aangekomen. Origineel product.

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt

Binnen 24 besteld en geleverd

Zie hierboven, echt prima

scherpe prijs, snel geleverd

Onderdeel besteld, scherpe prijs en binnen de afgegeven bezorgtijd geleverd

Onderdeel retour

Onderdeel bleek niet nodig dus retour gestuurd en in mum van tijd m’n geld terug

Op zich snel bezorgd maar pakket een dag in de regen gestaan voor de deur

Zaterdag zouden ze bezorgen maar we waren niet thuis en heeft bijna 24 uur in de regen voor de deur gestaan en alles was doorweekt.

Verzending niet goed

Bij het uitpakken blijkt dat een aantal voetjes geen rubberen bescherming hebben. Het is waarschijnlijk niet nagekeken of het artikel in orde was of het was wel gecontroleerd, maar toch verzonden.

goed en snel maar pakketje had ook in een envelop gepast

goed en snel maar pakketje had ook in een envelop gepast dan waren de verzendkosten wat minder geweest.

Zeer tevreden over het product en de bestelling

Goede omschrijving en foto's van het product op de website. Pluizenfilter voor een condensdroger van het originele merk verkrijgbaar, dus geen namaak. Het prijsverschil met namaak inclusief verzendkosten bij andere online verkopers was vrij klein in mijn geval. De keuze was snel gemaakt, vooral omdat originele vervanging mijn voorkeur heeft ivm gegarandeerde kwaliteit. Voor pakweg 3 of 4 euro ga ik niet het risico nemen dat ik na twee of drie jaar opnieuw een pluizenfilter moet bestellen bij een namaakproduct. Eenvoudig bestellen. Goede informatie over de status van mijn bestelling en snelle, correcte levering.

PERFECT

gewoon snel geregeld en geleverd echt keurig gedaan

Ganzepoortstraat 24

4461 JZ Goes