Fantastisch dienst!

Fantastisch!

Snel en correct.

Ze stuurden me de temperatuurgevoelige probiotica snel en met koelelementen.

Goede service, snel geleverd.

Viata levert altijd snel tegen goede prijzen en assortiment. Heel tevreden.

In een woord: prima

Website duidelijk, bestellen makkelijk, bezorgen vlot. Alleen staat Bruna Leusden niet bij de bezorgopties PostNL.

Klacht goed afgehandeld

De levering bleek incompleet. Telefonisch helaas moeilijk bereikbaar, daarom de klacht per mail ingediend. Daarna is deze zeer adequaat opgelost en het ontbrekende product direct nagezonden. Een prettige ervaring

Super 100% Oké

Snel en goedkoop en 100% super service word mijn vast bestel punt.

Correcte en op tijd levering

Duidelijke communicatie ivm levering ! Top !!

Super service

Ga zeker meer bestellen bij jullie. Goede service en snelle levering Dank jullie wel

Te gebruiken tot

Fabrieksaflevering 28-11-2023 en te gebruiken tot 31-10-2026. Levering aan mij te kort voor 31-10-2026. Had verwacht product langer te kunnen gebruiken en daar ben ik ontevreden over.

snelle levering, heldere communicatie

zie boven: prima dus

Snelle levering aantrekkelijk prijzen Kijk zeker vaker bij jullie

Perfect!

Snelle service. Producten netjes geleverd en ben er erg blij mee.

Goede en snelle levering

Bestellen is makkelijk en de volgende dag al in huis

Mijn pakket was iets vertraagd maar daar kreeg ik netjes een mail van

Goed product

Geweldige service, geweldige prijzen!

Via een zoekmachine heb ik Viata online apotheek gevonden. De prijzen zijn zeer concurrerend, werkelijk fantastisch! Ook de snelheid waarmee ik mijn bestelling in huis had, was geweldig! Kortom absoluut 5 sterren waard!

Snel besteld en geleverd

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Stop met zoeken hier is het perfect

Levering was snel en correct Ben blij met deze firma

altijd betrouwbaar

ben reeds meerder jaren klant bij Viata en altijd correct en zo snel mogelijk geleverd

Snelle levering. Klantvriendelijkheid

Snelle levering. Goede producten

Levering prima volgens afspraak.

Gewoon goed

Tevreden met levering producten en binnen enkele dagen ontvangen.

Heel veel minder haar verlies met biosil

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek