Laden reviews...
450 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten waarderen duidelijke informatie over verzending en nette verpakking. Over het algemeen is de tevredenheid hoog en worden herhaalaankopen gedaan.
Ik heb kunnen vinden waar ik naar zocht. Het aanbood is groot en mijn bestelling werd snel geleverd.
23 June 2026
L.
Haarlem
Moest iets voor mijn ouders bestellen en dat ging heel snel en zonder obstakels.
23 June 2026
Pascalle
Noordgouwe
prima bedrijf om bij te bestellen
22 June 2026
Hedy
lelystad
Bestellen en direct ontvangen. Daar kun je op vertrouwen.
22 June 2026
Ria
Uithoorn
Alle keren, dat ik iets besteld heb, probleemloze levering.
19 June 2026
Adri
Venhuizen
Bijns volgende dag al geleverd
19 June 2026
vincent
Gronkngen
Keurig netjes op afgesproken plaats geleverd, waarna ik het op kon halen .
Susan
Schoonhoven
Na onvolledige levering 8 maal telefonisch contact opgenomen. Telkens voice responce melding “geen medewerkster beschikbaar, bel terug of blijf in de wacht hangen”. Elke keer wordt het contact acuut na deze mededeling afgebroken! Na het zenden van een mail werd de incomplete levering zeer snel nageleverd. Tip: Repareer jullie foutief werkend voice responce systeem zo snel mogelijk. Dit kost jullie weglopende klanten!
Frans
Tegelen
zie boven
Ab
Hoogeveen
Prima aanbod, overzichtelijk gepresenteerd, prima prijzen en snelle levering. Super!
Nivedita
Beuningen
Snelle levering, goede informatie over de levering.
Rob
Halfweg
Producten zoals omschreven
Angelique
'S-GRAVENHAGE
Allure kristalpads aangeschaft. De volgende dag al ontvangen. Hadden wel meer keuze pakketten verwacht van de kristalpads, navullingen bijvoorbeeld. Nu hebben we grote en kleine pads, heb alleen de kleine nodig.
Christine
WOERDEN
De site is duidelijik. Levering volgens afspraak. Prijzen merkbaar lager dan bij de Nederlandse apotheken.
Marijke
Venray
Goed verpakt en snel geleverd
Wilma
Vogelenzang
Altijd super snel in huis en goede prijs !!!
Tini
Hendrik ido Ambacht
Super product met een een top prijs en snelle levering !
Anita
LANDGRAAF
Hele snelle correcte levering Ze hebben producten die ik moeilijk kan krijgen Alles is netjes verpakt
12 June 2026
Groningen
Redelijk snelle levering
Nel
Sint Philipsland
Zowel qua prijs kwaliteit als levering top!
Diana
Kapellen
Goede uitleg , betaalbaar , snel in huis . Klantenservice is prima
Sandra
Blankenberge
Het product netjes en op tijd geleverd.
9 June 2026
j.f. schutte
SCHAGEN
Pas op met bestellen bij deze webshop. Ik heb een product geleverd gekregen dat binnen een paar weken kapot is gegaan. De klantenservice weigert hun wettelijke plicht als verkoper na te komen en blijft de schuld doorschuiven naar de fabrikant. Inmiddels wordt er al dagenlang helemaal niet meer gereageerd op mijn berichten edit: inmiddels heeft viata mijn probleem naar tevredenheid opgelost
8 June 2026
Jelmer
Alphen aan den rijn
Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten:
Centrumstraat 33
3660 Oudsbergen