Perfect!

Het is voor de tweede keer geweest dat ik bij Viata bestelde. En opnieuw heeft het me verrast hoe vlot mijn bestelling werd verwerkt, resp. bij mij thuis werd afgeleverd!

Goede bereikbaarheid en top service.

Top service en contact.

mijn ervaring

Ik ben zeer tevreden over het supplement melatonine Complex

Fijn om bij jullie te bestellen

Je kunt goed vinden in de online winkel, als je iets niet kan vinden kun je chatten met 1 van de medewerkers, krijg je direct antwoord, dat is geweldig

Slaapcapsules Arkorelax

Ik het vorige week slaapcapsules ontvangen maar die helpen niet om wat langer te slapen, nik was elke nacht 4 uur wakker en bij inname van de ARKORELAX capsules ben ik op dezelfde tijd wakker, dus ze helpen niets. Jammer

Snel en goed

Levering en kwaliteit: snel en goed

Besteld en de volgende dag in huis.. top service

perfecte service

Te gekke klantenservice

Correcte en snelle levering

Het bestelproces is eenvoudig waarna een snelle en correcte levering plaatsvindt. Overigens vond levering plaats in een passende omdoos en niet zoals je vaak ziet een belachelijk grote omdoos met enkele kleine verpakkingen waardoor meer lucht dan product getransporteerd wordt. Keurig dus.

Goede service en snelle levering

Duidelijk en snel

Duidelijke website, bestellen ging goed en een snelle aflevering.

Kan niet beter,ga zo door

Goed en heel snel

Als boven

Geweldig!!!!!

Het beste bedrijf waar de klant telt.

Snel, behulpzaam en perfecte service

Al vele bestellingen geplaatst en altijd extreem snel en goed verpakt geleverd. Nooit een probleem gehad. Bij vragen altijd netjes en vriendelijk behandeld. Echt een aanrader!

Geleverd wat ik besteld heb

Snel en goed

Goed assortiment en snelle levering

Goed assortiment en snelle levering

snel en volledig

bestelproces is prima, advies waar ik om vroeg , ook perfekt , bestelling snel geleverd

goed service

goed service

+Viata verdiend een plus beoordeling.

Omdat het dieetvoer voor mijn kat momenteel in Nederland niet verkrijgbaar is, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief en vond ik deze belgische online apotheek. De bestelling werd, netjes ingepakt in een doos die zelfs voorzien was van een breekbaar sticker, keurig geleverd binnen twee dagen. Mocht het nodig zijn, dan durf ik hier zeker vaker te bestellen.

Goeie site, duidelijke foto’s

Bestelde er voor de 2e keer en levering verloopt zeer vlot.

zeer snelle levering

Ervaring heb ik nog niet omdat ik pas klant ben.

goed advies en snelle levering

Contact gehad over de ODM5 oogzalf. Werd goed uitgelegd. Goede uitleg over dit product. Over andere medicatie kan ik niet oordelen.

Correcte snelle levering

Correcte snelle levering!

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek