Snel toen het nodig was bedankt Viata

Ik ben zo blij met jullie.

Gelukkig is het nog mogelijk om in België te shoppen. Scheelt gemiddeld zeker de helft van de prijs. Goede service. Let wel op dat de bezorger aan de deur afgeeft. De laatste bezorger (DPD) heeft het pakketje in een halletje gedumpt.

Duidelijkheid, snel geleverd

perfect afgehandeld

was niet de eerste bestelling en zoals gewenst loopt het

Next day delivery, package as expected.

Products as expected, fas delivery.

Helemaal top!!!

Moest een spiegel paracetamol opbouwen. Normaal kan je maar 3x paracetamol granulaat bestellen. Bericht naar klantenservice gestuurd. Heel snel antwoord en kon toen met attest huisarts voor 3maanden bestellen. Heel blij mee.

Op tijd zoals het hoort

Hardstikke goed

Ik ben tevreden over de producten en ik heb vertrouwen dat mijn bestelling in goede orde altijd aankomen.

Nette behulpzame Apotheek. Zowel telefonish als online.

Veel keus, tegen gunstige prijs

De artikelen die ik koop zijn beduidend lager in prijs dan in de lokale winkels. En regelmatig krijg je een kortingskode. De levering gaat snel. Erg tevreden.

Goede producten en een snelle levering

Goede producten en een s elle levering.

Perfect, goed op de hoogte gehouden, en altijd keurig geleverd!!

Zie hierboven, perfect dus!@

Ben zeer tevreden

Prettig dat er naar je geluisterd wordt als er iets mis gaat en er wordt ook meegedacht.

Snel en correct werd mijn bestelling uitgeleverd.

Bij Viata bestellen voor herhaling vatbaar!!!!

ging vlot!

niks op aan te merken

Verzending duurt lang

Verzenden en bezorgen duurt te lang.

Uitstekende webshop

Makkelijk te bestellen, scherp geprijsd, zeer goed verpakt en snel verzonden.

Goed en snel

In ziekenhuis geweldig, thuis niet.

Ik heb het merk in een ziekenhuis gebruikt. Heel erg goed. Thuis een flacon besteld, levering ook goed, alleen spuit het heel SLECHT. Ik weet niet of ik het hierna nog ga bestellen, want met verzendkosten is het toch duur.

Ruime keuze en snelle service.

...

Snelle levering en goede service.

Betrouwbaar en snel

Kan op goede producten en goede snelle levering vertrouwen!

Delivered fast,works fast

Im happy to find this product and it was delivered quickly too....win win....

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek