Keurig verzorgde en snelle levering van voordelig geprijsde producten

Keurig verzorgde en snell levering van voordelig geprijsde producten

Geweldig!

Super snelle levering!

Zeer goed.

Voordelig en levering sneller dan beschreven.

Betaalbaar, duidelijke website en snelle levering. Uitstekend dus!

Als je ongemak aan je ogen krijgt is dit niet fijn. De kosten die dit meebrengt om dit te vezachten vervelend. Als je dan een bedrijf vindt die deze producten wat goedkoper aanbied vind ik super. Zeker in deze dure tijden

Doen wat ze zeggen.

Had vlug speciale pleisters nodig, voor mijn moeder en jullie hadden deze en de volgende dag binnen, dankjewel

betrouwbaar

betrouwbaar in de vorm dat de afspraken worden nagekomen en op het moment dat er een dag vertraging inzit dit ook meldt

betrouwbaar

Wat ik besteld heb doet het zoals ik verwacht.

Goede communicatie!!

Vlotte bediening

Men doet veel moeite om je verder te helpen.

Vlotte bediening

Men doet veel moeite om je verder te helpen.

Snelle levering ;prima

Geen bijzonderheden . Ophalen bij een vast bezorgpunt vind ik aan te raden . Je hoeft dan niet voortdurend thuis te blijven .

Snelle levering ;prima

Echt fantastische service

Steeds voorbeeldige service en levering

Echt fantastische service

Steeds voorbeeldige service en levering

Goede webshop

Ruime keuze en snelle levering

Precies wat ik te verwachten had.

Nu ik het niet meer op mijn vertrouwde adresje terecht kon, ben ik op deze manier goed geholpen.

Precies wat ik te verwachten had.

Snelle levering makkelijk te bestellen

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering

Snelle levering makkelijk te bestellen

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering

Goed snelle levering goede prijzen

De prijzen zijn gunstiger dan bij anderen.

Goede service en snelle levering

Bestellen gaat heel makkelijk en een groot assortiment. De levering kon ik de volgende dag al ophalen

Goede service en snelle levering

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek