Goed gedaan.

Alleen had het pakje net zo goed als brievenbus post gestuurd kunnen worden. De probiotica blijven enkele dagen buiten de ijskast goed, dus dat koeldingetje was niet nodig. Ik had er dan niet voor thuis hoeven blijven.

Goed gedaan.

Alles was perfect

Goed en snel

Snel geleverd, democratiesche prijzen

ondanks de tijd van het jaar een snelle levering

Snelle levering,goed werkende site top

Leuk cadeautje

Leuk cadeautje

makkelijk te bestellen en een snelle levering.

makkelijk te bestellen en een snelle levering.

Zeer snelle levering en goede producten

Heel goede ervaring met dit bedrijf. Ga in de toekomst zeker weer bestellen.

Zeer snelle levering en goede producten

Heel goede ervaring met dit bedrijf. Ga in de toekomst zeker weer bestellen.

Snelle en verzorgde afhandeling van mijn bestelling !!

u heeft de juiste spullen voor mij. Ging op aanraden van de fysiotherapeut. Prima verloop.

De juiste zwachtels. Rek is goed en de lengte ook.

Prima levering

Prima product en prima geleverd.alleen jammer dat er maar 6 van op voorraad waren en daardoor wel verzendkosten moest betalen.omdat ik net onder het gratis verzenden bedrag terecht kwam

goed afgehandeld

Ik ben tevreden over het product, alleen had het zonder het koeldingetje als brievenbuspost verzonden kunnen worden en had ik er niet voor thuis hoeven blijven. VSL#3 blijft namelijk een paar dagen buiten de koelkast goed.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek