Super goede service

Super goede service

Uitstekend!!!

Heel tevreden! Voor een eerste bestelling, liep alles gewoon perfect!

Snel en correct

Een informatieve website geeft duidelijk en bondig de noodzakelijke informatie. De bestelling wordt bewaard, zodat een (gedeeltelijke) herhaling nog sneller verloopt.

Top products,good prices and always friendly staff

Positief

Snelle en nette levering, goede prijs en servicd

Heb nog nooit meegemaakt dat alles wat je besteld ook werkelijk super snel geleverd wordt en super service. Ga zo door

Uitstekend!

Topservice snelle verzending en altijd netjes ingepakt vandaar 5 sterren!

Keurig alles verzorgd ontvangen! Snelle levering!

Aanrader

Kwaliteits producten tegen scherpen prijzen. Goede communicatie. Perfecte verpakking en verzending met track en trace

Snel en goed geregeld

Bestelling snel geleverd

Het bestellen van vitamines die lang niet overal te koop zijn gaat snel en probleemloos. Fijn om te weten dat je een dag later je product in huis hebt

prima dienstverlening

Snel ontvangst van bestelling.redelijke prijzen.

Bezorging snel en duidelijk

Prima producten, goedkoper dan in de winkel, snel bezorgd! Top

Altijd op tijd nooit problemen gehad snelle levering

bestelling is netjes geleverd

Sneiie levering

Vlot in de bestelling

Snel netjes en goed geprijsd

Goed en snel

Alleen jammer dat ik de kortingsbon nooit kan gebruiken, ik doe langer dan een maand met de produkten die ik bestel

Snel en correct

Mijn bestelling kwam snel en correct, zoals gebruikelijk :-) Fijn om ook zelf een afhaalpunt aan te geven (zeker in deze tijd). Ben al jaren een tevreden klant.

Als altijd grote voorraad en snel bezorgd

Ik heb een aantal keer kunnen bestellen vanwege het uitgebreide assortiment en doordat spullen eigenlijk altijd goed op voorraad zijn. Bovendien is de levering van de artikelen altijd erg snel!

Vlotte levering, perfect.

Ben dik tevreden...

Ik ben net met het product begonnen dus weet niet hoe het gaat werken maar verwacht een positief resultaat

Slecht bereikbaar (mail en telefoon)

Geen antwoord op een bestelling!! Artikel wat niet voorradig is(was): GEEN bericht!! Niet leuk!! Verder wel tevreden!

Beste online apotheek

Goede acties, groot assortiment. Zorgvuldig verzonden.

Producten voor een goede prijs en snel geleverd

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek