Snel en correct

Prima bestelervaring met goede prijzen

Ik heb al vaker besteld bij viata en dat bevalt altijd prima. De website is in orde, al zouden de filtermogelijkheden wel wat kunnen worden uitgebreid zodat je sneller kunt vinden wat je zoekt. Bestellen gaat makkelijk, bezorging is vlot genoeg. En de prijs is ook prima. Niet de goedkoopste maar, gezien mijn ervaring met wat kwaliteit en service betreft, prima in orde. Al met al tot dusver telkens een prima ervaring.

alles gaat prompt zoals afgesproken.

Ik ben meer dan twvreden

zeer tevreden

heel goed

Fijne service, duidelijk contact en advies.

zie bovenstaande

Snelle levering. Goede service.

Ik verwacht nog Eye Wise

Ik verwacht nog 4 doosjes Eye Wise die mij beloofd is

Toppers

Snel en effectief.

Alles was perfect

Goede ervaring

Snelle verzending en gunstige prijzen.

Heel tevreden

Zeer snelle levering, goede informatieverstrekking over de zending en goede prijs - kwaliteit verhouding

Goed product, snelle levering

Goed product en snelle levering

Snelle en correcte verzending

Indien nodig krijg je goed advies. Prima producten.

keuring verzorgd

Mijn bestelling was er snel en was keurig verzorgd. Top.

Ben blij met jullie als apotheek want ik moet hier bij ons voor het zelfde veel meer betalen en jullie service is prima Groetjes en succes verder

Prima levering

En op tijd die was vermeld

zeer goed

zeer snelle levering

Altijd correcte en snelle levering en een goede prijs

Bijna altijd de goedkoopste in prijs. Levering is ook altijd correct en snel. Dus mocht het nèt niet de goedkoopste prijs zijn, dan bestel ik toch altijd bij Viata omdat ik weet dat zij hun afspraken nakomen.

uitstekend

deze online apotheek werkt zeer goed, de producten worden met een goede prijs vermeld, de leveringen lopen perfect.

Positief!

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Alles was keurig in orde en snel en netjes geleverd zoals afgesproken. Goede prijzen vergeleken met anderen.

Altijd netjes

Zorgvuldig en attent

goed geregeld

bestelling tot aan levering prima verzorgd

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek