Snelle correcte bezorging

Positief.

Mooi op tijd geleverd en voorzien van koelelementen, uitstekende ervaring.

uitstekend.

Alles naar wens verlopen.

snelle bediening ook in buitenland

Ik had mijn bestelling in Spanje op 5 dagen tijd.........dus heel snel.........koop al jaren hier en altijd heel tevreden.

een goede snelle levering prima verpakt

Goed gedaan

Mijn bestelling werd snel geleverd. Ik ben tevreden met de aankoop.

Verkeerde bezorging

Helaas moest ik toch mijn pakket ophalen bijneem Hema terwijl ik betaald heb voor thuisbezorging.

Prima, goede prijs en snelle levering

Al vaak besteld bij Viata, goed assortiment en prijs. Snelle levering en heldere communicatie.

TOP

Dit was de eerste keer dat ik iets bij Viate heb besteld. Wat een goede communicatie en service. Ik zou zeggen:”tot de volgende keer.”

Na de bestelling snel thuis bezorgd

Ik had het besteld en ik ben er gelijk mee begonnen

Supersnelle levering vanuit België!

Erg tevreden met snelle levering en fijne produkten. Ga zeker vaker gebruik maken van Viata.

Zeer tevreden! Supersnelle levering!

Zeer tevreden met deze firma. Supersnelle levering van mijn medicatie. Chapeau!

Super service

Altijd opbrengst afgesproken datum geleverd en goede service

Snel en correct geleverd

Producten op voorraad. Snelle levering en goed verpakt.

Stipt en snel, zoals beloofd

Gemakkelijk besteld als je het juiste artikel intypt in de zoekbalk. Volgende dag al geleverd.

Snel en goed

Snelle levering en product zoals omschreven.

Goede ervaring

Doet wat het moet doen.

Великолепно!!

Заказывала в Венгрию и Эйдховен. Обе посылки пришли очень быстро! Спасибо команде за такую четкую и налаженную работу!

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Bestellen gaat prima. Snel in huis leuke prijzen

Supersnelle levering

Op zaterdag besteld, op maandag in huis!

Goede website

Snelle levering !Top

Toppie, blijf zo doorgaan...

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek