Snelle levering, duidelijke site

Goed bedrijf

Bestelling snel geleverd

Goed en snel bezorgd

Fijne ervaring wat betreft geleverde bestelling. Duidelijke communicatie qua mail. Zeer snelle bezorging. Veel keuze in producten en vaak goede aanbiedingen.

supersnel geleverd!

Fijne website en snelle service

het werkt niet

het door u geleverde werkt niet

Zeer goed.

Snelle en correcte levering van het bestelde product.

Produkten op voorraad en snel geleverd

Alles wat ik nodig had, kon ik bestellen en volgens afspraak werd alles snel geleverd. Bovendien goedkoper dan gemiddeld!

Snel en handig

Ik hoef niet de deur uit en het Is snel geleverd.

Zeer vriendelijke mensen!!!

Wat lief dat ze met de hand een kaartje voor je schrijven!!! Zeer goede ervaringen mee, leuke aanbiedingen!

Zeer tevreden.

Mooi op tijd geleverd heel goed verpakt en met de betaling paypal prima geregeld.

Uitstekende snelle service

Makkelijk te bestellen via website en snelle levering

I never got my products !

I dont know where my products are. I got a heads up that delivery was on its way and then nothing. Still looking for my products. Please help.

• Would you recommend us? No

Snel levering

Top service en snel levering!

Snel besteld en snel geleverd

Heb al vaker bij Viata besteld. Heb hier goede ervaringen mee. De producten worden snel geleverd.

Super.

Snel, makkelijk online besteld !!!

VIATA is mijn online apotheek. Goede service en betaalbaar !!!

Snelle levering en netjes verpakt.

Bestelling is volledig en snel geleverd.

Mijn bestelling was volledig en super snel geleverd. Tevens zat t netjes verpakt. Word je blij van.

Snelle en goede levering

Snelle levering, de volgende dag al. En netjes verpakt.

Keurig en op tijd geleverd

Goed op d hoogte gehouden

Goed geregeld!

Snelle levering en alles op voorraad, kortom ik ben er blij mee!

De bestelling was snel geleverd en netjes ingepakt. Ik ben heel tevreden.

Geweldige ervaring, ik zal hier zeker weer bestellen. Top!

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek