Levering prima verzorgd.

Goede ervaring met bedrijf.

Snelle levering top.

Goede Prijs kwaliteit

Vlotte levering!

Good and speedy service

Very happy with the service and speed of delivery, only wish would be to be able to have the web also in English for us foreigners...

Snelle levering en marktconforme prijzen. Groot assortiment.

Viata, een betrouwbare partner.

Het is fijn zaken met Viata te doen. De communicatie, website en emailverkeer is uitstekend. Goede producten, snelle levering is altijd een feit! Al jaren een betrouwbare partner voor mijn producten.

Alles correct.

Snelle correcte levering.

Goede producten

Geen problemen

Zeer goed sevice

Ik ben heel blij met mijn bestelling en hoe snel ik heb hem ontvangen.

Zeer goede ervaring!

De ene dag besteld en de volgende dag geleverd. Ik ga zeker een volgende keer weer bestellen.

Profi

Altijd snelle verwerking, snelle levering, alles klopt altijd.

duidelijk en snel geleverd

snelgeleverd

Helder

Nvt

Snelle, goede service

Zeer snelle en goede afhandeling van de bestelling

Zeer snelle levering en zeer goede prijzen.

Prima spullen.

Vlotte verzending.

Geweldig!

Bij ons in Nederland zijn sommige producten niet verkrijgbaar. Bij jullie kunnen we dit gewoon zorgeloos bestellen. Fijn.

Prima geregeld, snel.

Net als een eerdere keer, bestelling snel uitgevoerd.

Snelle levering en uitgebreid assortiment

Alle bestellingen worden zeer snel geleverd. Ze hebben een breed assortiment gunstige prijzen.

zeer tevreden

goede en snelle webshop , ook telefonisch zijn ze heel hulpzaam ,

Komt beloofde levertijd niet na! Ik wacht al 5 dagen

Wegens stoppen met de pil ineens ernstige overgangsklachten, en met spoed een middel besteld, maandag om 9 uur. Volgende dag geleverd indien voor 16u besteld staat er duidelijk bij. Dus ik kies voor bestellen bij Viata. Het is nu vrijdagmiddag en nog steeds niets. Ze hebben problemen met de courier. Dan neem je toch een andere courier! Schandalig dat ze zeggen snel te bezorgen, daar reken je dan op, daar kies je voor. En heeeelemaal onderaan de bevestigingsmail staat de verwachte leverdatum van 5 dagen later. Dus ze wisten al voor verzenden van de vertraging. Ik heb nota bene goed geld betaald voor verzending. Schandalig. Viata? Never again!

Snelle levering van prima product

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek