Tevreden

Goed betrouwbaar bedrijf

Snel het juiste artikel ontvangen

snelle bezorging, zeer correct.

zie omschrijving boven

Ik heb geen pakketje gekrijgen

Ik heb geen pakketje gekrijgen

Makkelijk bestellen

NL2237WTJX niet geleverd

11 september besteld met geplande leveringsdatum 13 september. 12 september bericht: ingepakt. 13 september niets ontvangen. 14 september naar buitenland vertrokken. 16 september verzoek gedaan naar ander adres te sturen. Daarna niets meer vernomen. Nogmaals verzoek bestelling te sturen naar: Julianalaan 9, 3722 GB Bilthoven, NL.

uitgebreid assortiment

het assortiment wisselt wel. maar is uitgebreid.

Uitstekende service

Uitstekende service en alles optijd

Je wordt altijd goed geholpen als je met een vraag zit over een bepaald product weten ze het niet zekers zeggen ze neem contact op met met je huisarts. Ben al wat jaartjes klant dus nog niks negatiefs meegemaakt

Prima service....

Redelijke prijs en vlotte levering.

Duurt lang.

4 dagen levertijd vind ik vandaag de dag aan de lange kant terwijl je overal hoort en leest, voor 22:00 uur besteld de volgende dag geleverd of in iedergeval verzonden. Voor de rest tevreden. Volgende x word eerder besteld

Uitstekend !

Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering

Gewoon goed!

Goed en snel

Wat ik besteld heb was de volgende dag al in huis, dus kon dan ook snel met de behandeling starten.

snel levering en origineel product

gewoon goed

Prima bezorging en heb snel mijn bestelling ontvangen

snel en netjes

Prijs/ kwaliteit verhouding is gunstig

N.v.t

Goed product, snel geleverd

Product voldoet, niet duur en is altijd snel geleverd

Really good prices and the delivery is very fast ~48 hours.

snel van mijn pijn af.

snel weer goed lopen dankzij de reflex spray.

snel geleverd, goede prijs

De bestelde producten werden snel geleverd tegen een goede prijs.

Keurige afhandeling

Ik miste bevestigingen maar melding werd direct en correct opgepakt. Prima after sales service.

Ik kreeg geen bericht meer na de mail dat het product was ingepakt voor verzending.

Ik zou een mail met een link om de zending te volgen, krijgen, maar die heb ik niet gehad. Verder was het product wel snel terplekke. Dus dat was een dikke plus ;-)

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek