Aerochamber plusflow_vu volwassen

Aerochamber plus flow _ VU voor volwassenen zonder kap ik heb er 4 stuks besteld snel binnen . Goed netje verzonden. Kosten scheeld je je veel komt ik heb 2 vette innaleerdeers je krijgt er 1 voor goed van ziekenfonds maar niet deze met een ronde voor stuk niet goed dacht ruilen had niks uit gepakt niks ruilen weg 49,95 heb maar weer me huis arts gebeld heeft er een foto bij gedaan weer verkeerd mocht ik wel terug brengen. Die vetten innaleerdeers echt ik maakt ze 2x per week schoon zelfs met me longarts over gehad ik zeg heb er 2 nodig per jaar die zeker ik zeg de andere 2 gaat nog wel .in een andere stad heb ik ze ook eens goeds koper. Gekocht 39,95 scheeld me toch ik kwam op google terecht geklikt osp viita apotheek even anders het goede neer zetten ik kon het niet. Geloven maAR IK HEB ER METEEN 4 besteld de mijne waren zo smerig en hier worden ze ook niet schoon gemaakt en het scheeld mij aan geld nu 27, euro paar cent 4 stuks volgens mij maar geen 49,95 geen 39,95 ik was iets van 102,00 euro nog wat kwijd scheeld me meer als 80 euro ik raad deze apotheek aan snel vlot en kijk maar rond ook voor baby's ik kom zeker terug ik ben blij met me voor kamers de goede krijg weer de goede stoffen binnen naar me longen deze heeft een dikke 10 gekregen

Goede prijs, snelle levering

Viata biedt steeds de laagste prijs. Daarom komen we steeds terug.

alles is netjes op tijd gelever

o

Uitstekend bedrijf.

Gemakkelijk een product te bestellen. Netjes geleverd bij een afhaalpunt

Top product

Goede producten voor scherpe prijzen

Besteld en en dag later in huis

Snelle levering en snelle reactie op een vraag

Goed bereikbaar voor vragen en snelle levering

niet goed

geen pakket nog ontvangen!!!

Snel antwoord op vraag snelle levering

Prima bedrijf met goede service

Billijke prijzen en snelle levering

Snel en goed geholpen nadat zending beschadigd was afgeleverd

Kan niet beter

Vandaag besteld, morgen in huis werd waar gemaakt. Ik werd via mail goed op hoogte gehouden. Scherpe prijs.

Snel en netjes geleverd.

Snel en netjes geleverd.

Superfijne onlinewinkel

Groot assortiment, snelle service. De producten zijn goed verpakt.

zoals altijd goede snelle service alles netjes

ik bestel hier altijd voor mijn hond heb helemaal niks op aan te merken alles is meer dan goed , van de prijs tot verzending kan ze iedereen aanbevelen

Viata is voor mijn een onbekend , maar het is wel een mooi bedrijf met een snelle aflevering

Viata is voor min een onbekend , maar het is wel een mooi en snel van de aflevering van het bestelde spullen die ik besteld heb. Gr.Dhr . J. Heijnen.

Geen track code

Ik kreeg geen code.

Alles goed gegaan

Juiste levering

Snel geleverd Lage prijzen Netjes verpakt Juiste inhoud

perfect service for affordable price

easy ordering, quick delivery, good product for a very good price

Prima website

Makkelijk het produkt zoeken en bestellen. Levering volgens afspraak.

Top!!!

Super snelle levering, Goed ingepaakt.

super snelle levering, duidelijke communicatie

super snelle levering, duidelijke communicatie

Very efficient

As promised, I made my order and the day after I received my purchase. Well done.

Prima.

Ik kon duidelijk zoeken en vinden wat ik nodig had, was voorradig en de volgende dag al leverbaar.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek