Prima service.op tijd.

Prima website, goede producten, redelijke prijsstelling, snelle verzending en ontvangst.

Snelle levering en prima prijs

Prima prijs en snelle levering Ook een mooie 'groene' verpakking

Bedankt, snel geleverd

Het was tegen gevallen dat ik de bestelling van vrijdag pas dinsdag ontvang

Perfects

Snelle bezorging ben zeer blij mee

Helemaal Top

Snel en met zorg ingepakt

Kwaliteit en snel

Goede verzorging van de producten en een snelle levering.

De levering nam wat tijd in beslag, maar alles netjes afgeleverd.

gouw geleverd

ben best tevreden

Supersnelle verzending.

Op zondagmiddag besteld, op maandag binnen. Prima!!!

Snel en goed verzorgd

Snel en goed verzorgd

Niet tevreden!

Wat jammer dat jullie klanten slechts 1 doos parasite medicijnen per aankoop laten kopen. Dit is niet eerlijk omdat de behandeling voor het gezin moet zijn, voor mij dat betekent dat ik zou 3 keer de verzendkosten betalen. Maar gelukkig koop ik nu bij de concurrent!

Was prima

Aanrader

Mooi geprijsd, netjes en snel geleverd

Harstikke goed

snelle levering en veel goedkopere prijs als in Nederland

Kwaliteit waarschijnlijk goed. Bezorging problematisch.

Het product moeten wij qua werking nog ervaren. Aangegeven bezorging aan huis. Bedrag was voldoende. Toch bezorging op afhaalpunt. Slordig.

goed geholpen,heel tevreden!

omdat ik niet goed wist waar mijn pakketje was heb ik gemaild met Uw klantenservice en ben ontzettend snel en goed geholpendoor Uw medewerkster Natascha! Dankzij haar was ik nog net op tijd om het pakketje af te halen voordat het werd teruggezonden Het bestelde artikel was ook precies wat ik nodig had. Alles oké dus!!

Snel geleverd, goede producten!

Snelle bezorging, goed produkt.

Vriendelijke bediening

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek