Heel goed hoor

Moet nog afwachten of het helpt ,maar wel een snelle levering,hartelijk dank hiervoor

De levering is heel snel ! Misschien leuk om wat proefmonstertjes mee te sturen.

Uitmuntend

Bestellingen worden goed verzorgd en zijn snel in huis

Besteld en op tijd binnen

Ik had mijn spullen besteld en heel snel bij mij thuis afgeleverd, prima dus!! en op de volgende vraag een uitleg te geven >> ik beveel sowieso nooit ook maar iets aan aan derden.

Snel en goed geprijsd

Wederom een razendsnelle service

Snelle en correcte levering!

Goed product en snelle accurate levering

Supersnelle levering Keurig verpakt Van stap tot stap weet je waar je pakket is

Rap, correct en goed product

Snelle reactie en levering. Een heerlijk product en een goede prijs

Zoals bericht uwerzijds, levering op tijd , prima verpakt

Prima webwinkel

Topleverancier

Snel geleverd!

Voor ons was het de eerste keer. De bestelling en bezorging verliep uitstekend.

Tot nu zeer tevreden!

Al enkele malen producten besteld, de prijzen zijn goed en de verzending is snel! Ga zo door!

in een woord: "perfect".

Groot assortiment, eerlijke prijzen, snelle bezorging. Klantendesk perfect. Wat kan ik nog meer zeggen: "TOP, 10+"

Snel en verzorgd

Zoals al geschreven: snel en verzorgd

Overzichtelijke site

Snel en correct geleverd

Ruime keuze

Leveringstijd vandaag besteld morgen in huis wordt niet waargemaakt

Snel en effectief....Dank u

Simpele online bestelprocedure. Enige handicap is de vereiste van een lokaal adres bij het afhalen van het pakket bij de het ophaalpunt biesieklette den haag. Ik.had geen lokaal adres (internationaal).

Goede winkel

Alles verliep uitstekend

snel en goed

Zoals eerder snel en goed

Overzichtelijk

Op de site makkelijk producten te vinden en alles is overzichtelijk. Snelle aflevering.

Snel en correct

Goede service, goede prijs.

Prima geregeld

Prima ervaring

Bestelde producten snel en goed verpakt geleverd

Bestelde producten snel en goed verpakt geleverd, je moet wel iedere keer meer bestellen voordat je gratis verzenden krijgt.

Super snelle levering.

Ene dag besteld andere dag in huis.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek