geweldige service

Goede service, snelle bezorging

In mijn pakje ontbrak helaas een gratis product. Toen ik Viata daarover een bericht stuurde, hebben ze alsnog het artikel nagestuurd. Hartelijk dank daarvoor. Wellicht een volgende keer even een extra check doen of alles is meegestuurd?

Supersnelle levering!

Goede prijzen en goede klantenservice. Werd vrijwel direkt gereageerd op een vraag per mail die ik had. Einde middag bestel en de volgende ochtend al in huis. Super!

Bestelling werd snel en netjes afgeleverd

Bestelling was netjes verpakt en dag later al bezorgd

Vanaf bestelling tot levering , zonder problemen

Snelle levering, goede producten

Bij Viata een aantal producten besteld die heel snel geleverd werden. Wel overdacht en met respect voor het milieu verpakt en verstuurd. Ben er blij mee!

Goed en snel

Goed en snel

Snelle en nette bezorging

Mijn eerste bestelling. Het is snel en netjes geleverd. Heel betrouwbaar.

onberispelijk

simpel, vertrouwd ,eerlijk

Ales keurig op tijd.

Bestellen duidelijk en bezorgen heel snel.

Klantvriendelijk Snelle levering Product doet wat het belooft

Belofte waargemaakt

Snelle levering, netjes verpakt.

Gemakkelijk en snel

Goede site en de bestelling is gemakkelijk en snel in huis.

Snel en redelijke prijs

Het product aangeboden en gekregen hetzelfde en informatie over de levering prima.

goede producten voor een scherpe prijs

goede producten voor een scherpe prijs

In de middag besteld, volgende dag in huis.

Prima ervaring

De prijzen zijn gunstig en de verzending is vlot en goed.

product voldeed niet aan wens

geen restitutie ondanks klacht over product

Goede en snelle levering

Altijd perfect bij Viata

Mijn omschrijving over Orlistat is dat het mij perfect steunt bij het afvallen, ik ben inmiddels 10 kilo afgevallen en zonder bijwerkingen, ben er erg tevreden over.

Snelle levering, Goed verpakt. Het juiste

PRIMA SNEL VERSTUURD

SUPPER SNEL EN ALTIJD KEURIG GELEVERD

Snel besteld en binnen 1 dag bezorgd

In België zijn de prijzen beter dan in Nederland! Bestelling werd snel verwerkt en bezorgd. Top!

prettig

de levering kwam op tijd du geen klachten

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek