Prima service, pakket mooi verpakt

Ik bestel hier al een aantal jaren, altijd zeer tevreden.

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en lage prijzen! Volgende keer bestel ik hier weer!

Wow

Everytime we ordered from viata.nl inside the package we received a hand written thank you letter.this shows much respect and empaty for their clients. Keep up the good work guys and gals!

komt afspraak na

Duidelijk en helder overzicht

Snelle levering!

Fijne webwinkel. Ik bestel al een aantal jaar hier mijn gezichtsproducten en ontvangt altijd binnen de afgesproken tijd mijn bestelling.

Snelle en prima service

Snelle levering. Producten van Eucerin zijn mij bekend en altijd van goede kwaliteit,

Duidelijk, goede service en snel geleverd.

Product is prima

Product gekocht met aanbieding. Deze voldeed aan mijn verwachting.

heel goed

prima service en snelle levering

Duidelijke info; eenvoudig bestellen; zeer snelle levering; prima prijs door korting

Super snel geleverd!

Binnen 24 uur had ik mijn pakket in huis! En de vetpen naalden zijn heel veel goedkoper als bij mijn dierenarts.

snel en vlotte levering

Snelle en vlotte levering van de producten, alleen jammer dat ze niet alle soorten in het assortiment hadden, maar verder geen klachten. Fijn bedrijf.

Snel en een vlotte levering

Zie hierboven beschreven.

Zeer snelle levering en goede prijzen

De producten die ik besteld had, werden op tijd geleverd met goede info via e-mail.

Goede servies

Artikel heel snel geleverd

Super snel!

Groot assortiment met concurrerende prijzen. Bestelling correct en snel mogen ontvangen.

Vandaag besteld morgen in huis, in mijn geval uitstend

Goede site

Heel fijne tandenstoker

Nette en snelle levering!

Snel

Super snel

Super snel en netjes

Fijne online winkel

Heel erg ruim assortiment

Snelle levering.

Fresubin vanille erg lekker.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek