Ga zo door

Alles is met volle tevredenheid ontvangen

Mijn ervaring is prima.

Mijn ervaring is prima, alles is heel goed verlopen.

Geen opmerkingen.

Product snel geleverd

Duidelijke website, alles snel en goed geleverd.

Na de bestelling de dag erna al geleverd. Perfect

perfect en snelle levering

Snel geleverd goed verpakt heel blij ermee!!

Netjes geleverd

Precies geleverd volgens afspraak, ziet er keurig uit. Nu de werking nog ervaren

Snel

Uitstekend!, netjes verpakt en zeer snel, ook een goede prijs.

Goedkoop, snelle levering

Goedkoop, snelle levering

Snelle goede levering

Goede en snelle levering

Product wat niet in de winkel te krijgen is hier besteld. Makkelijk te bestellen en goede snelle levering.

niets op aan te merken

Duidelijke communicatie, snelle levering

Veel producten thuis binnen redelijke termijn

Prima assortiment, soms wat moeilijk te vinden in de webshop, maar wel binnen enkele dagen thuis

Snelle levering, prima kwaliteit.

We zochten een bepaald product. Gevonden via duidelijke omschrijving en overzichtelijke site.

Ruim aanbod, scherp geprijsd !! Keurig verpakt en vlot geleverd !!

Schrijf alleen uit omdat jullie emails veeeeeeeels te vroeg komen sochtends. Verder koop ik alles alleen bij jullie!!!!!! Ga ik mee door hoor... Peter

Vlot, vriendelijk en snel!

Alles keurig verzorgd en leuke attentie.

Besteld en volgende dag in huis! Beter kan niet!

Snel& goed

Great selection of Boiron& weleda products, they deliver within 24h which is impressive for the Benelux-thank you! you won a customer!

erg goed !

Als ik iets bestel ,heb ik het de volgend dag altijd in huis . Als ik iets wil weten ,vraag ik het online en krijg ik een eerlijk advies en oplossing voor mijn gezondheid . Al met al zeer tevreden . Verbetens punt.... korting is ingewikkeld met nummer.....als ik dat krijg moet automatie gaan.

Handige site en goede producten

Wel goede producten maar geen service over dag en tijdstip bezorgen

Goede service en snelle levering

snel en efficiënt

wat moet ik er nog meer overzeggen, je besteld, betaald en het wordt bezorgd (afhaalpunt) binnen de afgesproken tijd.

formidabel

Als, en ik meen als, men overal zulke snelle service zou verlenen het een verademing voor de consument zou zijn. 1 pakketje bij een drogist uit den Haag besteld nu 4 dagen later nog niets. Bij Viata na nog geen dag al binnen Chapo. Jammer dat jullie niet alles verkopen

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek