snel geleverd

online contact gehad ivm wachtwoord, snel geregeld heel tevreden!

snel en goed verzonden

prima ervaring

Het werkt voor geen meter

Ik gebruik de (ouderdoms) vlekken verwijderaar al meer dan drie weken, en zie geen enkel verschil. het blijft zoals het is. Geld weggegooid.

Fantastisch.

Altijd snel en altijd goed. Ik ben erg tevreden.

Prima opgelost

pakketje zou bezorgd worden,maar nu lees ik in de mail dat het retour is gezonden op 3 aug. Graag oplossen. bvd bezorging moet ivm mobieliteit

Goed, snel, volgens verwachting!

Producten zijn op voorraad en worden de volgende dag bezorgd. Uitstekend!

zeer goed

Een prima service en een snelle aflevering.

Snelle goede levering

Een snelle goede levering en zeer tevreden

goed!

Gewoon: goed! Zonder omhaal van woorden.

Much needed products all in one place

High quality vitamins, supplements, homeopathic medicines at reasonable prices. Note that they advise next-day delivery when it's actually 2-day delivery but that was no big deal. I highly recommend Viata.

Goed en snel

Goed product

Goed product. In de bijsluiter staat beschreven dat er melk suiker in zit, oftewel lactose. Waar ik zelf veel last van heb ik een opgeblazen buik, winderigheid en buikpijn. Hierdoor heb ik 1 dag niets ingenomen. Kan niet zeggen of het werkt, geloof wel dat het iets doet in je lichaam.

zoals gebruikelijk

Perfect, volgens afspraak en op tijd. Chapeau

Goede en snelle bezorging

aflevering ondermaats

Conform de T&T was de bezorger op tijd. De bezorger belde aan entoen ik bij de deur kwam was hij al verdwenen. Om mij heen kijkend zie ik mijn kleine pakketje op de grond staan. Beleefdheid is een groot goed, dat ontbrak dus. En wat als ik zou roepen dat ik nooit het pakketje had ontvangen???

En wat een snelheid de bezorging dabk u wel Viata

Prima en snelle reactie en levering, helemaal top

Alleen maar lof

snelle perfekte levering

Geen wachttijd en op tijd geleverd.

Voortreffelijke service, snel en met een prima prijs/kwaliteit verhouding

Voortreffelijke service, snel en met een prima prijs/kwaliteit verhouding

Geweldige- op de afgesproken dag tijd geleverd. Netjes verpakt

Goed en keurig verzorgd.

Snelle service. Ik had een fout in mijn adres en op zondag een chat achtergelaten . Maandag meteen een correctie via mail en de volgende dag al geleverd.

Snel geleverd maar niet verpakt zoals omschreven op de site

Keurige levering

Op tijd geleverd en goed ingepakt

Netjes

Snel en keurig verzorgd

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek