bestelde product binnen een week in huis

Binnen een week waren de tabletten geleverd die ik besteld had. De verpakking was onnodig groot.

Overal uitverkocht en hier beschikbaar

Opvallend dat Viata het product (porus one) op voorraad had en de prijs lager is dan de concurrentie. Vooral wanneer de concurrenten geen voorraad heeft blijft hier de prijs laag. Los daarvan, makkelijk bestelproces, supersnelle verzending en ik ga hier gegarandeerd weer bestellen.

geweldig hele snelle levering

je heb je bestelling heel gouw binnen en als je vragen hebt helpen ze je heel goed super bedrijf

Snelle bezorging goed verpakt.

Ik vind het heel fijn dat de vruchten suiker weer te koop is. Was goed verpakt en snel bezorgd

Prima service, snelle levering

Heel makkelijk bestelproces en snel geleverd.

Snelle service, ruim assortiment

Snelle service, ruim assortiment

altijd in orde als ik bestel

Zoals altijd was het keurig in orde en werd het 11 hoog bezorgd

Snel Niet Duur Goed Site

Ga zo door !

Fijne winkel waar je online goed geholpen wordt

Fijne winkel waar ik online altijd bestel. Nu kon ik een bepaalde hoeveelheid van mijn pillen niet bestellen en op mijn vraag waarom dit was kreeg ik een duidelijk antwoord. Daarnaast wordt je bestelling altijd snel geleverd en goed verpakt. Kortom: Snelle levering en bij vragen goed en duidelijk antwoord.

Snelle en juiste levering

Zeer goede service omtrent fout geleverde pleisters. Zeer goed opgelost.

Overzichtelijke site. Makkelijk artikel vinden, bestellen en volgen. Min punt-is niet mogelijk gewenste hoeveelheid bestellen.

Erg goed

Snel en goedkoop

Snel en goedkoop

hhel goed

heel goed

Verwachte levertijd

Netjes geleverd op de verwachte datum

Snelle levering!

super snel

besteld volgende dag in huis super geregeld

Snelle afhandeling, vlotte bezorging Enige minpuntje is de bezorging, de bezorger had het pakje bij de buren achter gelaten, , zonder kaartje in de bus Dit mag wel iets duidelijker gecommuniceerd worden

Al jaren een topbedrijf

Altijd correct. Goede producten voor een goede prijs. Goede info. Snelle levering.

Zeer goede ervaring

Voor de eerste keer besteld bij Viata: Er was genoeg voorraad, levering op tijd, netjes verpakt. Ook kreeg ik nog een kaartje bij de bestelling voor gratis verzendkosten voor de volgende bestelling. Dus ik ga zeker nog iets bestellen bij Viata!

Zeer tevreden!

Goede prijs en zeer snelle levering!

Tot op heden heb ik de bestelling niet ontvangen.

Ik heb bij jullie gemeld dat ik het pakketje niet heb ontvangen. De fout ligt bij de medewerker van PostNl.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek