Goed, doet wat het doet

Bestelling gaat makkelijk en bezorging gaat snel tegen een gunstige prijs.

Super.

Snelle levering en alles goed ingepakt

Uitstekend!

Snelle levering!

super

Heel makkelijk om snel de benodigde producten in huis te krijgen.

Snel, eenvoudig en zoals beloofd

Kijken, bestellen en binnen de afgesproken tijd thuis. Zoals t hoort. Helemaal top!

Fijn product

Ik gebruik het elke ochtend na mijn dagcreme. Je hebt niet veel nodig, smeert goed uit.

Helemaal top

Netjes en snel

Netjes en snel leveren

Prima wederom

Vlot, goede communicatie, scherpe prijzen. Wat wil je nog meer?

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering tegen een goede prijs

Uitstekende service

Erg snelle levering.

perfecte behandeling

ik ben zeer tevreden over de werkwijze en snelle afhandeling van de bestelling dit is een goede manier om met klanten om te gaan

Zeer tevreden!

Heldere communicatie en vlotte bezorging tegen een goede prijs, ik ben blij met Viata!

goed, betrouwbaar en snel

Ik kan heel kort zijn: ik ben zeer te spreken over de wijze van afhandeling van mijn bestelling. Het is een goede degelijke onderneming.

Prima medewerkers die meedenken. Top

Snelle levering, goed verpakt.

Het pakketje is snel geleverd,was goed verpakt. Over het product kan ik nog niet veel zeggen. Heeft waarschijnlijk meer tijd nodig

Snelle levering alles volgens bestelling.

Makkelijk besteld en snel geleverd, goede prijs in vergelijking met andere sites

Zie kopregel

Prima ervaring!

Uitgebreid assortiment, fatsoenlijke prijzen, snelle levering.

Snelle verzending en prima service.

Ik heb mijn bestelling nooit gehad.

Tot nu toe geen goede ervaring.

Goed!!

Fantastisch!

Mijn ervaring met Viata kan niet beter. Fantastisch!

Snelle levering, product naar wens

De prijs is goed en de levering was ook correct

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek