Goede Apotheek

Goede apotheek. Niet de goedkoopste, maar soms zeer interessante aanbiedingen.

Goed, snel en correct service

Prettig om met overzicht in het assortiment en tegen lagere kosten medicijnen te kunnen kopen

Keurig en snel.

Binnen de afgesproken tijd.

Snel, goed en niet duur

Snel, goed en niet duur

Prima ervaring.

Bestellen bij Viata is voor herhaling vatbaar.

Zeer goed en snelle levering zoals gezegd perfect

Snelle en correcte levering zoals beloofd

Geweldig. Snelle en nette verzending. Goede prijzen.

Niet uitzonderlijk!!

Geen uitzonderlijke ervaring!

Uitstekende afhandeling

perfecte service

woorden overbodig alles perfect

Mijn eerste bestelling keurig verzorgd.

Viata doet wat ze belooft.

Viata geeft aan snel te leveren en idd van bestellen tot in de brievenbus binnen 24 uur.

Zoals altijd weer top!

Een bestelling plaatsen bij Viata is altijd weer een positieve ervaring. Niet alleen hebben ze echt een supergroot assortiment met voordelige prijzen, maar er wordt ook altijd zeer snel geleverd (zelfs in tijden van drukte!). De producten worden altijd netjes ingepakt en er zit bij elke bestelling een handgeschreven bedankkaartje mét kortingscode voor je volgende bestelling. Echt geweldig!

Goed en snel

Het is alleen jammer dat de kortingcodes maar 2 maanden geldig is, ik doe iets langer met de produkten dan 2 maanden.

Excellent

Echt super snel geleverd

Snelle en accurate bezorging

Snelle en accurate bezorging

Stipt bezorgd.

Maar de bezorgdienst Post NL meldde niet dat het was bezorgd terwijl we niet thuis waren, waardoor het even duurde voor we ontdekten waar het aan lag. Maar eind goed al goed en het welkomstgebaar is gewaardeerd.

zeer goed en snel.

Kan niet beter en sneller, ga zo door.

Betrouwbaar.

Viata is betrouwbaar, snel en zeer attent.

overzichtelijke website, snelle levering!

bestelling volgende dag al in huis!

Niet zo duur en goede kwaliteit.

prima !!!!!!!!!

Goede service !!!!!!

Snelle levering, goed product

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek