Geweldige dienstverlening!

Erg blij met de mogelijkheid van Viata. Snel en efficient.

Product keurig volgens afspraak afgeleverd.

Positieve ervaring. Product werd tegen een prima prijs snel afgeleverd.

Prima geregeld.

Bestelling snel binnen!

Viata doet wat ze beloven

Duidelijke website,voordelige prijzen,snelle levering

Snel

Prima en optijd

Goed verpakt en op tijd geleverd

keurig en snel

uitstekende ervaring

prima bedrijf goed assortiment en levert snel

besteld voor 19.00 uur en de volgende dag al bezorgt, zeer snel .

Helemaal prima

Zaterdag besteld, dinsdag binnen, met samples en een handgeschreven kaart ivm mijn eerste bestelling. Hoe attent is dat?

Super fijne krukken voor kinderen. Nog mooi ook. Snel bezorgd.

Moest snel krukken kopen voor mijn zoon. Makkelijk te bestellen, goedkoper dan bij thuiszorgwinkel en nog mooi ook. Snelle levering.

Zeer tevreden!

Ontving andere maat elastische kous dan besteld maar dit is goed en snel gecorrigeerd

Gewoon zoals het hoort

Pillen waren er de volgende dag dus prima gewerkt

zoals voorgaande bestellingen prima afgewerkt

goed bedrijf

Keurig

Snelle levering, alleen jammer van de ruim 5 euro verzendkosten voor een potje pillen die weinig wegen. Die verEndkosten moeten lager kunnen

Snel en goedkoop

Scheelt echt serieus geld!

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. In Nederland. Lukt Nederlandse bedrijven niet vaak meer tegenwoordig. Prijzen zijn heel gunstig.

Geweldig snelle service

Geweldige snelle service

Alles verliep naar wens.

Wel veel emails!

Snel en netjes!

Makkelijk besteld, betaald en snel in huis! Top!

goede kwaliteit en betaalbaar

Ze houden zich echt aan de beloofde verzenddatum en de producten zijn van Topkwaliteit !!! ik raad iedereen deze webshop aan

Perfect geregeld

Had oogdruppels besteld perfect geholpen via de chat. Daarna besteld makkelijk te volgen en zeer goede service.

Bestelling wordt altijd snel afgeleverd

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek