Duidelijke informatie, snelle levering!

Duidelijke informatie, snelle levering!

Heel goed daarvoor een 10

Uitstekend ben er blij mee ik kreeg het eerste van kno arts

Uitstekend.

Bestel procedure en aflevering ging snel. Goede communicatie. Producten zijn naar tevredenheid.

Levering top.

zeer goed

volgens afspraaak

Niet blij

Het meeste vlooien zijn Misschien weg van de kittens maar er zit nog steeds wat op iedere kitten dus het is niet echt geholpen ☹️

Snelle service en scherpe prijzen!

Het zou 3 dagen duren voor het geleverd zou kunnen worden maar het werden er 2, helemaal top!

Altijd vertrouwbaar. Geweldig klantenservice.

perfecte service

uitstekende en zeer snelle levering!

Snel en goed

Goede prijzen, snelle levering, top!

Netjes verpakt, snelle levering.

Netjes en snel geleverd. Er zat een kaartje bij, alsof het handgeschreven is. Dit geeft een heel persoonlijke touch. Zeer tevreden. Ga er zeker nog bestellen.

Super tevreden

Wauw wat een snelle service! En daarnaast super leuk dat je bij elke bestelling een kortingscode en een leuke mini product als cadeau krijgt. Nogmaals dank en tot de volgende bestelling.

Snelle service, goedkoop

Volgende keer weer!

Snel ontvangen en er zat een leuk kaartje bij als welkomstboodschap.

Binnen 2 dagen geleverd in een nette verpakking super service

Snel

Snelle correcte levering. Top!

Goede mondspoeling tegen redelijke prijs

Goede mondspoeling tegen redelijke prijs. Snelle en goede bezorging

Goede prijs/ kwaliteit verhouding

Super goed

Zo snel geleverd

Het was goed.

Een goede service.

Mooie duidelijke site . Handig makkelijk en snel netjes verpakt geleverd .

Snel, netjes

Snelle levering en tegen een goede prijs

Snelle levering en tegen een goede prijs

Betrouwbaar

Altijd betrouwbaar bezorgd. er is iets veranderd want mijn bestelling mag ik niet meer dubbel doen vanwege de medische gevoeligheid van het product. Ook krijg ik een mail met de gevaren van dit product. Op zich wist ik dat al en doe ik daar niet veel mee maar ik juich dit wel toe.

Uitstekende, snelle service

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek