Ruime keuze en vlotte afhandeling

Ruime keuze en vlotte afhandeling bij/na bestelling van twee soorten oogdruppels.

Binnen 1 dag bestelde producten binnen. Prima

goede ervaring

Ik heb 2 keer cetavlexcrème besteld bij Viata en had het binnen 2 dagen in huis. Heel fijn.

Snelle levering, top!

Product naar wens, vaak niet ergens anders te krijgen! Snel geleverd... gewoon top!

accuraat, kwaliteit en snel

zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen: accuraat, kwaliteit en snel

Goede webwinkel

Snel ontvangen

Prima afhandeling

Vlot geleverd. Prettig contact

Good product

The product is good

Probleem

Wilde 2 verpakkingen bestellen van orlistat 60. Kreeg een melding dat je er maar 1 kan bestellen. Ok, ik bestel er 1 en daarna nog 1 dat kon wel moest wel dubbele verzendkosten betalen. Ze staan ook geen emoties toe. Helaas

Brievenbus verpakking gewenst

Ik begrijp niet dat het in deze tijd bestaat dat b.v. Re cover Me 3 verpakkingen van 250 gram in een brievenbus verpakking verstuurd en Viata een doosje met pleisters in een doos. Goed bezig!

Uitstekend!

Ruim assortiment, redelijke prijzen, zeer snel geleverd! Tot nu toe enkel lof voor dit bedrijf!

Zeer tevreden over de snelle levering en de prijs van mijn aangekochte product

Uitstekend kwaliteit en snel verzending

We hebben alles geprobeerd hier aan medicijnen voor mijn zoon tegen hooikoorts niks helpt totdat ik via Viata had besteld voor hooikoorts en goed gewerkt alles was goed verzonden en op tijd opgestuurd medicijn is toch een stuk beter en betaalbaar deze webshop is echt een aanrader! Een dikke 10 van mij.

Helemaal goed

snel en goed geleverd

Always nice experience.

Last time Wlwe ordered suppositories for our 1 y.o. daughter. They were delivered fast. Also, the quality of the product is good. Overall we have a good experience everytime we order something here.

Hele goed ervaring!

- Super snel geleverd - 18:50 besteld, dag erna geleverd in Nederland! - Zat leuk kaartje bij en kortingscode - Betrouwbaar en bestel er zeker nog eens

Een deel van mijn bestelling was beschadigd aangekomen. Ik heb een mailtje gestuurd met een foto erbij van het beschadigde product. Per omgaande heb ik zonder extra kosten een nieuw product opgestuurd gekregen. Bedankt Viata voor de goede service!!!

Snelle verzending en prima produkt.

Snel en correcte afwikkeling

Zie boven

Prima prijs, volgende dag bezord.

Prima prijs, volgende dag bezorgd als aangegeven.

Superfijn, snel en duidelijk

Niks op aan te merken, snel, duidelijk en fijne afhandeling

Helemaal okay

Gewoon helemaal okay

Vlotte levering

Binnen 24 uur na bestelling binnen

Altijd een snelle afhandeling

altijd sneller in de afhandeling dan de bezorgdienst het bezorgd

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek