Altijd uitstekend

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Snel en prettig kopen

Na aanmelden gratis verzending, prima eerste ervaring

Zeer Tevreden

Ben Zeer Tevreden

Snelle levering en goede service

Al vaker besteld bij Viata. Gaat super snel. Je besteld vandaag en morgen is het in huis (vrijdag-zaterdag). Daarnaast had ik een kortingscode die niet werkte. Via de chat goed geholpen en een nieuwe code gekregen, die wel werkte. Daarnaast zijn de producten via deze site goedkoper, dan elders.

Prima service.

Gemakkelijk te vinden, snelle service en een uitstekend product.

top

snelle levering,

bestelling + levering zijn uitstekend verlopen! Waarvoor mijn dank.

positief

Aardig

Aardige leverancier

Doet wat is beloofd!

Bestelling prompt bezorgd in goede verpakking!

Efficiënt, correct, vriendelijk.

Bestelling werd de volgende dag geleverd, inhoud correct, aardig kaartje van het viatateam. Enig klein puntje is al het verpakkingsmateriaal - wel zonder plastic maar net te grote doos met dus extra karton om te vullen.

Heel snel !

Snel en vriendelijk ! Top :)

Snelle sevice

Snelle service niet duur, zeer tevreden.

vlotte levering tegen een scherpe prijs

weer een bestelling gedaan en weer een zeer snelle levering niets dan lof

Toppie

Vlotte levering, groot aanbod , alles makkelijk te vinden

Ik voel me een beetje genomen. Bestel boven de €50,- en moet toch nog leveringskosten betalen.

Ik voel me een beetje voor de gek gehouden. Bestel boven de €50,- en moet wel leveringskosten betalen. Producten zijn prima, had gelezen dat boven de € 50,- levering gratis was. Volgende keer zal ik het bij een ander bedrijf bestellen en beter opletten bij de betaling. Vr.gr. Annelies Dijkstra

Geweldige online-apotheek

Viata is een super goede online-apotheek met een enorm en divers aanbod. De prijsstelling van de producten is zeer goed, de levering is razendsnel en de verpakking is altijd degelijk. Met enige regelmaat worden er zeer aantrekkelijke acties gelanceerd, zoals vrije verzending van de goederen in mei.

Prima online winkel

Snelle levering, product werkt super. Bedankt!

Snelle levering via een duidelijke website. Goede begeleiding van de bestelling.

Prima service en veel op voorraad/ leverbaar.

Veel producten en snel geleverd.

Nette en snelle levering

Nette en snelle levering

Snelle levering en flinke kortingen!

Enige nadeel is het zoeken naar de juiste producten… Als je een product intoetst bij “zoeken” kan deze hem vaak niet vinden, dit is vervelend en kan sneller volgens mij! Verder goed tevreden en blijf klant, maar zou fijn zijn als de webshop zoekopdrachten verbeterd wordt

Snelle levering, goede prijzen.

Ik ben heel tevreden over Viata, Ik kreeg een bericht toen het door mij gewenste product weer leverbaar was en kon het meteen bestellen. De levering was snel en goed en de prijs beduidend lager dan elders.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek