Snelle levering en goed product

Korte levertijd. Goede communicatie.

helemaal TOP!

snel en goede service

Product makkelijk te bestellen en een snelle correcte afhandeling met betalen en snelle levering

Altijd op tijd

heel snell levering

snelle mensen

Snelle service.

Goed.

Makkelijk te bestellen en snelle levering

Goed product, perfecte service

Goed product en perfecte snelle service

zeer betrouwbaar

zeer betrouwbaar en deskundig en levertijd altijd op tijd zoals aangegeven

Goed en wel

Snelle verzending en nauwkeurig omschrijving.

Snelle verzending en nauwkeurig omschrijving. Breed assortiment

super!

top uitleg bij de producten, en bestellen is zo gebeurt! verzenden is meestal binnen 1 dag. super tevreden

Snel en goede service

Ik was vergeten om iets te bestellen, ik nam telefonisch contact en ik kreeg een special code om de verzendkosten voor de andere product niet te betalen. Ik heb mijn pakketje snel ontvangen. Top service. Erg bedankt

Twee betalingen voor een bestelling

Er zijn twee betalingen geweest voor één bestelling en ik heb mijn tweede betaling nog steeds niet teruggekregen.

Snel bezorgd

Bestelling goed verlopen, bezorgkosten helaas duur

Bestelling correct en snel ontvangen!

Geleverd volgens afspraak

Prima, gekregen wat ik bestelde, en ook precies de dag dat ze vermelden bij de bestelling.

Klantvriendelijk

Pakketten worden snel en keurig netjes geleverd en verpakt. Mooie aanbiedingen.

Zeer prettig omdat het snel, accuraat werd behandeld en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

perfect

zeer goed en correct

voor de eerste keer prima

Ik ken VIATA niet maar voor een eerste keer contact / bestelling prima

Prijs en snelheid zijn prima

geweldig bedrijf

ik bestel altijd mijn desinfecterende cetavlexcrème hier. Ik heb het binnen een paar dagen in huis.

Goede en snelle levering voor prima prijs

Ik heb een aantal HYLO oogdruppels verpakkingen besteld. Alles prima verpakt en snel geleverd.

Ik ben blij met het werk van Viata

Ik ben blij met het werk van Viata. De bestelling werd zorgvuldig en op tijd geplaatst en geleverd.

Centrumstraat 33

3660 Oudsbergen

089 81 27 21

Over Viata

Viata is een nieuwe generatie online apotheek met meer dan 25.000 producten: verzorgingsproducten, voedingssupplementen en voorschriftvrije geneesmiddelen. Bestel je voor 19u dan wordt het de volgende dag geleverd. Viata heeft als missie het typische apotheekbezoek te overtreffen. Viata geeft ook proactief online advies via chat, email of telefoon. Hier kan je terecht voor al je vragen rond gezondheid of producten: https://www.viata.nl/online-apotheek